reserveren

Zoek je regelmatig een praktijkruimte of organiseer je vaker workshops of trainingen dan is zelf online reserveren wellicht fijn voor jou. Het is mogelijk om op je pc, tablet of telefoon waar je ook bent, zelf een ruimte te boeken, wijzigen of annuleren. Bij het maken van nieuwe afspraken met je cliënt kun je op deze manier meteen kijken of er een ruimte beschikbaar is en deze direct reserveren.

In de agenda hieronder is het mogelijk om te zien wanneer welke ruimte vrij is en om te reserveren. Heb je al vaker gereserveerd dan kun je dat doen via de knop direct reserveren. Heb je dat nog niet eerder gedaan dan kun je aanvraag doen voor een ruimte. Wanneer we contact hebben gehad en het akkoord is dat je hier gebruik komt maken van de ruimtes zal ik je aanvraag accepteren en is het daarna mogelijk om direct zelf te boeken.

Inschrijven is gratis.
Na het gebruik van de ruimte ontvang je een factuur per email. Kom je vaker in de maand dan ontvang je een factuur aan het einde van die maand.

Via de onderstaande knop “handleiding” staat het gebruik van zaalagenda duidelijk uitgelegd. Je kunt naast reserveren via de computer ook gemakkelijk gebruik maken van de app op je telefoon. Daar kun je snel al je reserveringen inzien, evt annuleren en nieuwe reserveringen plaatsen.

Om te voorkomen dat de twee praktijkruimtes tegelijkertijd door verschillende mensen gebruikt wordt is de agenda zo ingesteld dat bij het reserveren van de ene praktijkruimte de andere niet gereserveerd kan worden. Bij het reserveren van de bovenruimte of het atelier geldt hetzelfde, deze kunnen niet gelijktijdig door verschillende mensen gebruikt worden.

Atelier

IMG_2786

Groepsruimte

groepsruimte

Praktijkruimte 1

2019-08-20_dvf_04b

Praktijkruimte 2

20170310-LAVFotografie-ZoNuenen-maart-051

Reacties zijn gesloten.