Reis door de chakra’s live en online

header_chakras

EEN REIS DOOR DE CHAKRA’S

Cursus Chakra Mandala tekenen

Tekenend en kleurend in verbinding komen met je innerlijke energievelden
Je eigen chakra’s in beeld brengen is de opzet van deze cursus. Vanuit een basisconstructie, de daarbij passende kleuroefeningen en de symboliek kun je aan de slag. Jouw persoonlijke ontwerp en invulling maken het chakra ‘eigen’, een momentopname in je leven. Graag begeleid ik je in het tekenproces, het persoonlijke proces, de beweging en de kleurtechnieken.

Wat wil de kleur jou zeggen en wat doet het zoal met je? Door te tekenen en te kleuren krijg je meer zicht op je innerlijke energievelden, je gaat de kleur beleven. Op deze wijze maak je een bijzondere verbinding met de kleur en het chakra. Een innerlijke reis wordt zichtbaar in zeven prachtige tekeningen.

ONLINE CURSUS

Al meer dan 15 jaar geef ik deze cursus, een prachtige reis die je al tekenend en kleurend door je Chakra’s maakt. Ieder zijn of haar eigen unieke proces met naar binnen gaan en in kleur en trilling weer naar buiten komen met een unieke tekening. Het resultaat, 7 wonderschone tekeningen van 50x50cm.
Hoe gaat het in zijn werk? Je meldt je per mail
Je kunt deze reis individueel met mij maken, je hebt dan maandelijks een Zoom sessie met mij van een half uur.
Daarna volgen er nog 7 Zoomlessen, voor elk Chakra een les. Er zit ongeveer een maand tussen iedere les.

Vervolgdata plannen we samen in.
Je krijgt van mij de uitleg over de cursus toegestuurd en een lijst met materialen die je nodig gaat hebben voor de cursus.
Je kunt bij mij het materiaal bestellen (groothandelsprijs) en ik stuur je het pakket toe. (excl. verzendkosten)

Na de online cursus kun je kiezen voor een afsluitende verdiepingsdag waarbij je je tekeningen als vloerankers gebruikt en zo je reis nogmaals kan maken en hierdoor ook fysiek te voelen wat deze reis je gebracht heeft. Deze dag ga ik los aanbieden.

LIVE CURSUS

We komen maandelijks samen bij De Verbindende Factor. In de les zetten we de basis van de tekening op waarna je thuis verder gaat met tekenen. We werken in groepen van max. 8 personen. De cursus bestaat uit 10 lessen van 3,5 uur. We starten met een kleurles, daarna 7 lessen voor elk chakra en in de laatste twee lessen maak je samen met de groep een reis door al jouw chakra’s. De lessen worden eens per maand gegeven zodat je genoeg tijd hebt om thuis verder te werken.

Docent: Vera Spiero

Praktische informatie

Online Cursus

De online cursus bestaat uit 8 lessen (1x per maand) met Zoom (beeldbellen, Mail (links naar filmpjes) en een besloten Facebook groep.

Locatie: Thuis

Individueel: Je kunst deze reis (cursus) individueel maken, we maken samen een afspraak voor de maandelijkse contactmomenten.

Kosten: 330 euro (excl. materiaal)

 

Afsluitende Verdiepingsdag

Locatie: De Verbindende Factor

Tijd: 10.00 -17.00u

Investering: 110,-  voor deelname

Live Cursus

De live-cursus bestaat uit 10 lessen (1x per maand) 8 lessen van 3,5 uur en een hele dag (2 lessen samengevoegd)voor de afsluiting.

Docent: Vera Spiero

Datum: zie agenda

Locatie: Het Atelier van DE VERBINDENDE FACTOR, Wettenseind 4 5674 AA in Nuenen

Kosten: €440,-  incl. btw, papier, koffie, thee en lekkers

Deelnemers: Er is plaats voor 8 deelnemers

Reacties zijn gesloten.