Open Your Woman’s Art

Open Your Woman’s Art

’the art of body and soul’

Deze vijf daagse Training is voor vrouwen die het aandurven om op een speelse, creatieve en kunstzinnige wijze zichzelf volledig in beeld te brengen. Zichtbaar te worden.
De wijsheid en het weten zit allang in ons lichaam… En dat popelt om naar buiten te mogen. Om gezien te worden… je innerlijke beweging, je innerlijke schoonheid, de puurheid van je ziel. Met het doel om van daaruit nog meer vanuit je creatieve, speelse essentie te kunnen leven en creëren. Deze vijf dagen nemen wij je je mee in je dans, je sensualiteit, je kracht, je donkerte en je lichtheid.
Aan de hand van het gedachtegoed en de werkwijze van beroemde vrouwelijke kunstenaars gaan we op onderzoek uit naar onze creatieve expressie. Kunstenaars die o.a. aan bod komen zijn Georgia O’Keefe, Frida Kahlo, Marlene Dumas, Fabienne Verdier.

Open Your Woman’s Art is een co-creatie van Miriam Zwaga en Lily Schuimer, daar waar kunstzinnig werken en lichaamswerk elkaar raken, verbinding zoeken en contact maken.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 5 hele dagen

Data: Zie agenda

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur (je bent welkom vanaf 9.45 uur)

Locatie: Het Atelier van DE VERBINDENDE FACTOR, Wettenseind 4 5674 AA in Nuenen

Kosten: €720,-(5 dagen) incl. btw, materiaal (m.u.v. schildersdoeken), koffie, thee, lekkers en soep tijdens de lunch (potluck)

Reacties zijn gesloten.