Kunstzinnige coaching therapie

Kunstzinnige coaching

Als Kunstzinnig coach/therapeut kan ik je begeleiden in het zichtbaar en helder maken van het thema wat je inbrengt als hulpvraag. Ik laat je voelen hoe het is om naar je innerlijke beelden te kijken. Naar dát waar je je niet direct bewust van bent, maar wat in je leeft. Je kwaliteiten en je valkuilen, je passie en je levenszin. Daar naar durven kijken, geeft een bewustwording en dit kan leiden tot inzichten die je verder helpen op je pad. Je levenspad. Je wordt beetje bij beetje wie je echt bent en je gaat doen waar je werkelijk naar verlangt. Welke hulpvraag dan ook, beeldend werken is een enorm krachtige manier om er naar te kijken.

Beelden drukken gevoelens uit en maken emoties los. In kleur, vorm, energie en symboliek. Een persoonlijk ontwikkelingsproces komt in kunstzinnig werk volledig tot z’n recht omdat niet alleen het hoofd (denken), maar vooral het hart (gevoel) spreekt.

Voor kunstzinnige coaching/therapie maak je een afspraak met mij om in het atelier aan de slag te gaan. Ik begeleid je graag.

Praktische informatie

Een sessie kunstzinnige coaching/therapie duurt ca.1,5 uur

Tarief: 135,- incl. btw

Begeleiding: Miriam Zwaga

Locatie: Het Atelier van DE VERBINDENDE FACTOR, Wettenseind 4, 5674 AA in Nuenen

Reacties zijn gesloten.