Je vleugels uitslaan

 

JE VLEUGELS UITSLAAN

je eigen vleugels levensgroot in beeld brengen

‘Spread your wings and fly’

Je vleugels uitslaan, is dat niet iets wat wij allemaal wel zouden willen. Hoe zit dat met die vleugels van jou. Zijn ze zichtbaar en voelbaar? Hoe groot zijn jouw vleugels, hoe zien ze eruit als ze hun volledige reikwijdte hebben. Durf je ze in hun volheid te laten zien aan de buitenwereld.
We gaan al bewegend met houtskool, verf, kleurpotlood, ecoline en krijt in contact met de energie van je vleugels, we gaan ze zichtbaar maken, tastbaar en voelbaar want ze mogen gezien worden in hun volheid, kleur en beweging.

We werken deze dag op grote panelen en op groot mooi aquarelpapier (ong. 75×195 cm).

Praktische informatie

Datum: Zie agenda

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur (je bent welkom vanaf 9.45 uur)

Locatie: Het Atelier van DE VERBINDENDE FACTOR, Wettenseind 4 5674 AA in Nuenen

Kosten: €125,- incl. btw, al het materiaal, koffie, thee, lekkers.

Lunch: De lunch wordt verzorgd, je ontvangt na afloop een Tikkie van 10 euro

 

VERBONDEN ADEMEN & VLIEGEN

‘Zichtbaar worden je hart openen door je vleugels uit te slaan’

 

Een fantastische co-creatie van Diana Bierings en Miriam Zwaga. Na een fantastische gezamenlijke ervaring hebben we beiden kunnen voelen dat we door de verbonden ademhaling nog intenser onze vleugels konden uitslaan en weer een paar laagjes dieper in contact konden komen met onze vleugels. De wijsheid van ons lichaam ging spreken en in de overgave aan het proces werden patronen zichtbaar vielen inzichten binnen. Het was werkelijk ‘hemels’. En dit gunnen we iedereen.
We beginnen de dag met een adem ceremonie, waarna je beneden in het atelier je eigen vleugels levensgroot in beeld gaat brengen.
Je gaat al bewegend met verf in contact met de energie van je vleugels, je gaat ze zichtbaar maken, tastbaar en voelbaar want ze mogen gezien worden in hun volheid, kleur en beweging.
In de bewegingen die je maakt vanuit de verbinding met je lichaam, kunnen ook overtuigingen en patronen zich aandienen en zichtbaar worden. De wijsheid van je lichaam wortd zichtbaar in het beeld. De adem laat je meevoeren naar daar waar jij naar toe wordt gebracht.

Praktische informatie

Datum: Zie agenda

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur (je bent welkom vanaf 9.45 uur)

Locatie: Het Atelier van DE VERBINDENDE FACTOR, Wettenseind 4 5674 AA in Nuenen

Kosten: €190,- incl. btw, al het materiaal, koffie, thee, lekkers.

Lunch: De lunch wordt verzorgd, je ontvangt na afloop een Tikkie van 10 euro

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.