Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Tom Kraaijeveld

0619518056||www.tomkraaijeveld.nl

Ik zie mezelf als een brug tussen wie de mens laat zien en wie hij of zij echt is. Het is mijn passie om mensen bij elkaar te brengen in een veld van liefde, om zo samen aan onze eigen innerlijke processen te werken. Zien hoe iemand helemaal zichzelf is tussen andere mensen is voor mij één van de aller mooiste dingen om te zien.

Hier werk ik naar toe met iedereen die dat wil. Niet meer leven van buiten naar binnen, maar van binnen naar buiten. In vol vertrouwen. Je bent al helemaal goed en je mag dit ook volledig zo ervaren.

Ik neem je mee in het energetisch veld waar je er volledig mag zijn. Een heel eerlijk en oprecht veld. Volledig in verbinding met je natuur die al helemaal perfect is. Voor je eigen natuur zitten vaak nog allerlei maskers en emoties die aangekeken en gevoeld mogen worden en dit doen we dan ook. Gewoon omdat het mag.

We mogen in vreugde leven. Genieten van wie we zijn, met respect voor onszelf, de natuur en al het andere om ons heen.

Ik neem je graag mee en begeleid je zo ver ik kan. De verantwoordelijkheid voor jou ligt verder volledig bij jou. Jij mag kijken, voelen en ervaren wat er in je zit. Ik kan dit niet voor jou doen, maar ik breng je er zo dicht mogelijk bij. En in het veilige veld van liefde en licht krijg je zo alle mogelijkheden aangereikt om, op het tempo dat bij jou past, volledig thuis te komen bij wie jij bent. Ik zie je graag bij één van mijn sessies.

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.