Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Theo Bongers

0652008111||https://coachingmetcompassie.nl https://leefjeuniekedesign.nl https://reisvandeman.nl

Ik heb een fascinatie voor het mysterie en voor de menselijke geest. Deze combinatie heeft mij van heel jong aan al langs diverse esoterische wetenschappen en disciplines geleid. Van astrologie tot natuurgeneeskunde, van ayurveda tot tantra.

Voor mij is het duidelijk dat ik hier ben om anderen te helpen in hun (levens)proces. Begeleiden ligt mij beter dan midden in het veld te staan waar het werk verricht wordt. Ik heb het overzicht, zie al snel hoe de hazen lopen en houd rust en ruimte. Human Design heeft mij dat heel duidelijk gemaakt en voornamelijk bevestigd. De kennis en informatie vanuit Human Design maakt mij steeds meer bewust van mijn dagelijkse processen en gedrag. Het waarom en hoe ik de dingen doe.

Omdat ik heel praktisch ingesteld ben ben ik een tweejarige opleiding tot professioneel coach gaan volgen. Waarbij de nadruk ligt in het bieden van ruimte en rust, en oordeelloos en vol compassie aanwezig te zijn. Ik zet mijn coachvaardigheden graag in bij de toepassing van mijn praktische aanpak van begeleiden.

Theo is personal coach en geeft individuele en groepssessies. Hij heeft ervaring met massage en lichaamswerk en geeft toegepaste Human Design workshops.

Samen met Wubbe Veldhuis geeft hij de mannencirkel op basis van non-dualiteit en is hij betrokken bij diverse mannen activiteiten.

Samen met Manja Beerens geeft hij zelfonderzoek avonden voor een gemengd publiek en relatie workshops voor stellen die meer contact en zachtheid willen ervaren door middel van aanraking.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.