Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

David Lehembre en Sandra Mehlbaum

David: 0640180204 Sandra : 0651071699||https://www.zielinbeweging.nl/

David Lehembre: Ik voel me vaak een verbinder tussen de wetenschappelijke en spirituele wereld. Tijdens mijn ingenieursopleiding voelde ik al snel dat ik het logisch denkvermogen in balans wilde brengen door het gevoelsmatige en spirituele in mezelf verder te ontwikkelen. Yoga kwam op mijn pad en de afgelopen 10 jaar heeft me dit zo veel gebracht op gebied van algehele gezondheid, geluk en levensenergie.

Professioneel gezien werk ik mee aan de ontwikkeling van elektrische vrachtwagens om zo mijn steentje bij te dragen aan de transformatie van transportsystemen.

Rond 2017 kwam ik in aanraking met sjamanisme; eeuwenoude tradities en rituelen om mezelf en anderen op natuurlijke wijze te genezen en te versterken. De wijsheden heb ik onder andere opgedaan en mogen ervaren bij de opleidingen van de Siberische Sjamaan Ahamkara en Noord-Amerikaanse Sjamaan Chief Dancing Thunder.

Ik maak graag zelf muziekinstrumenten en heb deze al regelmatig mogen gebruiken tijdens Dreamtime Healings bij Zennergi. Samen met Sandra Mehlbaum heb ik verschillende klankhelingen en sjamanistische rituelen verzorgd bij haar helingscentrum Ziel In Beweging.

Mijn naam is Sandra Mehlbaum, geboren in 1961. Ik ben moeder van drie prachtige zonen en grootmoeder van twee heerlijke kleinzonen. Ik heb een grote liefde voor de natuur, mens en dier, muziek, buiten zijn, bewegen, mediteren en gezond biologisch eten. Diepe innerlijke wijsheid en mijn levenservaring hebben mij een gelukkig en blij mens gemaakt.

Mijn grote liefde voor het Sjamanisme, met name voor de oeroude wijsheden en gebruiken van de Inca’s en mijn uitgebreide kennis van de Chinese bewegingsleer wil ik graag delen met zoveel mogelijk mensen. Ik volgde de opleiding voor Sjamanistisch coach en de opleiding voor traumahealing. Ook heb ik veel kennis rechtstreeks van de Sjamanen in Peru mogen ontvangen tijdens mijn reizen daarnaartoe. Zij delen hun oeroude kennis en wijsheden die al eeuwenlang in de familielijn worden doorgegeven. Daarnaast volgde ik de opleiding tot kristaltherapeut, de hoge trillingen en de helende werking van kristallen ervaren, is elke keer weer bijzonder.

Met liefde en passie deel ik mijn zielswijsheid met andere mensen, zodat ook zij vanuit hun zelfhelend vermogen weer balans zullen ervaren en weer stralend, gezond en gelukkig in het leven kunnen staan.

Sinds enige jaren werk ik samen met David Lehembre met wie ik een heel bijzondere band heb. Onze gezamenlijke energie brengt eenieder naar diepere lagen, sommigen maken een trancereis, andere komen in een heel diepe ontspanning en krijgen nieuwe inzichten.

In ieder geval zal er veel worden getransformeerd tijdens onze sessies.

Wij kijken met liefde uit naar jullie.

Nu zijn we klaar voor de volgende stap en willen we graag het helende krachtveld versterken bij de Verbindende Factor.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.