Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Sandra Koedood en Irene Vermeer

Sandra 0626977537 / Irene 0641849431||www.hartinbedrijf.nl / www.irenevermeer.nl

Irene Vermeer:

Weet je waar ik echt blij van word: als ik bij iemand weer de sprankeling in de ogen zie, de zin, de kracht.

Ik ben Irene Vermeer, moeder van 4 jongens, vrouw van Dirk Jan en Trainer/Coach, die er heel blij van wordt als jij voluit kan leven. Als jij meer plezier, ontspanning en succes ervaart in je werk en leven. Zodat je ’s ochtends zin hebt in de dag, je jezelf kunt zijn, lekker kunt werken en leven.

Al bijna 20 jaar begeleid ik vanuit diverse rollen en functies mensen en hun ontwikkeling. Zelf heb ik een jaar of 10 geleden min of meer het roer omgegooid en sindsdien werk ik als gecertificeerd professioneel trainer/coach. Ik faciliteer workshops, trainingen en meerdaagse zodat ik kan bijdragen aan meer werkgeluk, zingeving en voldoening.

 

Sandra Koedood:

Mijn drijfveer achter mijn werk als coach en trainer is mensen weer in contact brengen met een gevoel van regie over zichzelf. Zodat men vanuit persoonlijk leiderschap keuzes kunnen maken, waar men echt blij van wordt. Ik duik graag met mensen de diepte in, op zoek naar de kern van wie ze zijn. Omdat ik geloof dat je als mens gezonder, blijer, vrijer, effectiever en creatiever wordt, als je werkt en leeft vanuit je hart, je kernwaarden, wie je ten diepste bent. Dat brengt in mijn optiek bezieling en kwaliteit van leven. En daar gaat míjn hart sneller van kloppen J.

Zelf ben ik moeder van een peuter, partner van Renée, stiefmoeder van 2 jongvolwassenen en ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik woon in Son en Breugel en ben opgegroeid in de Randstad. Mijn passie voor de mens, psychologie en persoonlijke ontwikkeling zat al in mij als kind. Ik hou van mijn werk, het geeft mij enorm veel zingeving en voldoening.

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.