Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Roos Bijleveld

0620572220||www.in-de-roos.nl

Hoi, mijn naam is Roos Bijleveld, en ‘mens-zijn’ tussen mensen vind ik een boeiend, fascinerend maar ook tamelijk ingewikkeld iets, juist omdat we het onszelf vaak zo moeilijk maken. Ik ben schrijfster, kunstenaar, systemisch coach, clown, docent en trainer.

Mijn verwondering over het leven, vermogen om dingen om te draaien, dwars door dingen heen te kijken, in beeld te brengen én ze op te schrijven, breng ik onder de naam “In De Roos” met hart en ziel de wereld in via fotografie, poëzie, tekst en spel. Ik vind woorden voor waar we vaak geen woorden voor hebben, en daar bereik ik mensen mee, heb ik me laten vertellen. Dat vind ik mooi!

Hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet, hoe je luistert, bepaalt wat je hoort, hoe je voelt, bepaalt wat je doet. Daarin schuw ik vooral ook het delen en zichtbaar maken van mijn eigen proces niet, steeds weer aangemoedigd door de herkenning die mensen blijken te vinden in mijn werk. Ik vind het prachtig en verwonderlijk dat ik zowel mezelf kan ontwikkelen als mensen kan raken en werkelijk ontmoeten met wat ik doe, maak en deel.

Aanstaande activiteiten

juni 2022
Datum Tijd Activiteit Docent
ma 6 jun 10:30-16:00 Rijdende expositie “Niets menselijks is (ons) vreemd’ Roos Bijleveld