Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Rietje van Vlasselaer

06-30414147||www.kleurinzicht.nl

Al zolang ik me kan herinneren voel ik een diepe passie voor Kleur. Daarnaast was ik altijd al buitengewoon geïnteresseerd in persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling.

Toen ik in 2008 mijn bedrijf Kleur InZicht oprichtte, kwamen beide passies samen want hierin leer ik mensen hoe ze kleur bewust in kunnen zetten bij hun bewustzijnsontwikkeling. Je Kleuroscoop als sleutel naar je ware zelf.

Het ontdekken – en leren omarmen – van je innerlijke kleuren is een hele fijne manier om wakker te worden voor je ware zelf. Voor je talenten. Je zielsverlangens. Je ware potentieel. Ik voel me zo dankbaar dat ik hierin al zoveel mensen heb mogen begeleiden. Keer op keer zie ik dat het diep raakt, dat zich iets moois opent in de verbinding met alleen al de zielskleur. Door je verbinding met je innerlijke kleuren raak je afgestemd op de diepere lagen van jezelf en ontvouwt je leven zich veel meer in lijn met wie je werkelijk bent. Dan ervaar je steeds meer Flow en moeiteloosheid. Ik vind dat een fantastisch gevoel.

Ik werk altijd vanuit verbinding. Je kleuroscoop spiegelt een energiepatroon waarmee we aan de slag gaan. Speels en tevens diepgaand. Kleuren zijn buitengewone krachten. Bovendien resoneert kleur direct met ons gevoel. Van hoofd naar hart is volgens mij de meest boeiende reis die we kunnen maken.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar hun ware zelf. Onze samenleving is ook toe aan duurzame en universele oplossingen en die begint volgens mij altijd dichtbij, namelijk in jezelf. “Be the change you wish to see in the world” is een prachtige quote van Gandhi die ik onderschrijf.
Op het moment dat jij je lichtkracht – je ware kleuren – ontdekt, word je vanzelf de beste versie van jezelf en volgens mij is dat wat de wereld nodig heeft. Dat we allemaal onze beste versie leven: vanuit onze True Colors.

Groei vereist geen moeite, het is een natuurlijke, ontspannen gebeurtenis. Het enige wat je hoeft te doen, is er de ruimte voor te scheppen. Ik ontmoet je graag vanuit kleurinzicht, hier bij de Verbindende Factor.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.