Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Priya van Breugel

06-37320030||info@praktijkvoorademwerk.nl 

Ademwerk is voor mij het sluitstuk in mijn zoektocht naar een methode om oude pijn en vastgeroeste overtuigingen bij de wortel aan te pakken en te transformeren. Ik beoefen het iedere dag en het geeft mij zoveel blijheid, energie en blijheid, dat ik dit heel graag met je wil delen. Ik hoop dat jij dezelfde diepgaande werking mag ervaren.

Ik werk met Transformatief ademwerk, Neo Reichiaans lichaams werk en Reiki. Ik nodig je uit om het te ervaren…

Als kind van hippie-ouders stond ik als 10 jarige al te mediteren thuis. Ik was al jong op zoek naar de zin van het leven; ‘waar ligt geluk’. ‘Hoe werkt het allemaal?’ Oorspronkelijk opgeleid als actrice werd ik net voor mijn afstuderen geveld door de ziekte ME. Daar ben ik na 5 jaar grondig zelfonderzoek volledig van genezen. Maar aangezien ik alleen kon genezen door bepaalde patronen in mezelf te doorbreken en oude angsten en wonden te helen, miste ik hierna alle motivatie om op het podium te willen staan.

Ik besloot therapeut te worden. Ik volgde de opleiding Neo Reichiaans Lichaamswerk maar toen ik klaar was om sessies te gaan geven leefde die passie nog niet in mij. In plaats daarvan heb ik alles in Nederland opgegeven en trok ‘de wijde wereld in’, waarna ik enkele jaren in India woonde. Ik heb vele ‘methodes tot persoonlijke groei’ onderzocht en vele spirituele meesters mogen ontmoeten en het heeft me veel gebracht. Tijdens deze zoektocht werd ik ook Reiki master.

Uiteindelijk ben ik na vele omzwervingen ( nog) een opleiding ademwerk gaan doen en toen was de tijd rijp. Ik was klaar om alles wat ik geleerd en gedaan heb samen te brengen en door te geven.

Ik heb heel veel zin om je te ontmoeten en begeleiden op je pad naar meer vrijheid, eigenheid, energie en levenslust. Je kunt bij mij terecht voor ademsessies, individueel en/of in groepsverband.
Probeer het eens….

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.