Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Pleun Moons

0624749733||www.cecinestpasunecuisine.com
Mijn naam is Pleun Moons, en onder de naam van Ceci n’est pas une cuisine bereid ik vegetarisch & biologisch eten met natuurlijke ingrediënten.
De traditie van het eten is oorspronkelijk een moment van samenzijn, van delen en een basis van de dag. Vaak werden maaltijden al ver van te voren voorbereid; eigenlijk was het een dagtaak! En zo mag het ook zijn, want goede voeding is wat ons staande houdt. De aandacht voor deze levensenergie is wat mij inspireert om steeds opnieuw voor groepen te koken en liefdevol eten op tafel te zetten; samenzijn, samen stil zijn, en samen delen. Daarbij is moeder aarde de bron van al deze mooie ingrediënten, en ik vind het heel belangrijk om respectvol met haar om te gaan, met de grond, met de mensen die het land bewerken & de insecten die we hard nodig hebben voor de toekomst.
Mijn passie voor koken gaat een hele tijd terug, sinds ik voor het eerst op het prachtige landgoed l’Huy Preau kwam. Hier raakte ik geïnspireerd door de manier hoe er werd omgegaan met het land waar de meeste producten vandaan komen, hoe bourgondisch vegetarisch eten kan zijn, en hoe er met zo veel liefde en aandacht iedere dag weer heerlijk eten wordt bereid. Vanaf dat moment wist ik wat ik wilde: bewust en met aandacht koken, met de seizoenen, een fijn samenzijn creëren en mooi uitziende gerechten op tafel zetten.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.