Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Pilar Bosch

06-55135591||https://geluksschool.nl/lemniscaatverbinding/

Mijn naam is Pilar Bosch, ik ben oprichter en facilitator van het platform voor persoonlijke ontwikkeling voor jongeren Geluksschool. Workshops, retraites, lessen, cursussen… Het wordt steeds leuker!

Ook ben ik energetisch systeem therapeut bij Lemniscaat Verbinding.

In een Lemniscaat Verbinding stroomt het voortdurend. Er is een geven en een nemen, verbinden en loslaten, liefhebben en liefde ontvangen; een continue wisselwerking tussen jou en je omgeving.

Wanneer  je het gevoel hebt dat er een bepaald gebied in je leven niet stroomt, wil je mogelijk onderzoeken waardoor het zo is. Systeem therapie is hier uitermate voor geschikt.

Energetisch systeem therapie is een therapievorm die inzicht geeft in de oorzaak van een situatie die vaak als probleem wordt ervaren.
Tijdens een sessie wordt de situatie kort toegelicht en wordt er heel zorgvuldig gekeken naar wat er op dat moment naar voren komt. Middels een zogenaamde ‘vierkantsopstelling’ wordt inzichtelijk gemaakt wat er werkelijk speelt. Je beslist als cliënt helemaal zelf hoe je vervolgens met de opgedane inzichten omgaat.

Ik werk heel graag met systeem therapie, om de waardevolle inzichten die boven water komen en omdat er volledig vanuit gegaan wordt dat de cliënt zélf kan bepalen wat hij/zij er vervolgens mee doet. Eigen verantwoordelijkheid staat centraal en dat vind ik… fantastisch!

Met energetisch systeem therapie kan je thema’s onderzoeken als: vanuit je kracht leven, je hart volgen, je verbinden aan anderen, belemmerende patronen, bewuster leven, angsten of lichamelijke klachten (wel onder doktersbehandeling).

Een sessie duurt al snel anderhalf tot twee uur.
Vertrouwelijkheid en een gevoel van veiligheid vind ik erg belangrijk en daar baseer ik graag de sessies op.

Heb je meer/andere vragen, neem gerust contact op.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.