Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Peggy Smith

0650846671|

Een aantal jaren geleden heb ik, bewust en vastberaden, gekozen voor een leven vanuit liefde. Wat dat werkelijk teweeg zou gaan brengen zag ik toen nog niet aankomen, maar ik was zo moe van het bang zijn. Ik wist… ik voelde… dat er een andere weg was.

Inmiddels heb ik die weg gevonden en ben ik niet meer bang van angst. Ik voel elke dag meer vrijheid om mezelf te leven zoals ik werkelijk ben en in alle vrijheid het avontuur aan te gaan om de flow te zíjn, in plaats van te zoeken hoe ik mee kan gaan met de flow.

In de Yin Yoga heb ik een manier gevonden om werkelijk contact te maken en te communiceren met mijn lichaam en te leren hoe ik om kan gaan met dat wat leeft in mij. In liefde ruimte maken voor dat wat is, en het soms behoorlijk rauwe ‘zijn’ verwelkomen, heeft helingsprocessen op gang gebracht en heeft mijn innerlijke kracht doen ontwaken. Mijn wereld is compleet veranderd.

Werkelijk voelen, uit het verhaal, zijn wie je bent en de signalen van je lichaam gebruiken als je navigatiesysteem in het leven. Het is zo bevrijdend, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.