Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Patricia Shunyata Stork

06-26515235||www.schoolofhumankindness.com

Afkomstig uit Amsterdam ben ik na een lange, boeiende wereldreis enige jaren geleden in Brabant neergestreken. Al sinds mijn jonge jaren ben ik een zoeker geweest naar de zin van het leven. Op deze zoektocht naar (uiteindelijk)innerlijke vervulling ben ik gaan inzien dat je vervuld, gelukkig en capabel voelen altijd een gevolg is van de relatie met jezelf.

Een goede reden om deze te onderzoeken en vooral te leren eren. Het maakt me blij wanneer ik mijn verzamelde tools hiertoe mag delen. Ik luister en kijk mee in je thematiek, zodat ik je praktische handreikingen kan bieden. Op die manier eigen je een comfortabele relatie met jezelf en de wereld om je heen.

Je kunt ervoor kiezen dit in een besloten één op één setting te doen, in één van de innervisiecirkels (vrouwen- en vak cirkel, max. 8 personen, 6 x per jaar) of in de authenticiteitstrainingen. Ik werk o.a. lichaamsgericht, dus trek voor je eigen gerief graag soepele kleding aan.

Weet je welkom!

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.