Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Nathalie Blom

06-46116584||www.lecorpsvital.nl

Hallo, ik ben Nathalie Blom

Dit is een mooi moment om iets over mijzelf te mogen vertellen, zodat je een kleine indruk krijgt van wie ik ben. Wat ik het allerliefste doe, waar ik het meest blij van word is in de natuur zijn. Bewegen, yoga en wandelen is buiten altijd heerlijk om te doen. Coachen in de natuur is ook iets wat heel bijzonder is om te mogen ervaren. Mensen ondersteunen door verbinding te maken met de natuur, te luisteren, vragen te stellen. De natuur kan een bijdrage leveren om helderheid te bieden bij een thema of hulpvraag.

De opleiding voor Allround Wandelinstructrice, Integraal massage therapeute en natuurcoach heb ik afgerond. Doordat ik zelf naar een prana flow yogales ben gegaan een tijd geleden, ben ik nog meer thuis gekomen in mijn lijf en heb ik de vinyasa yoga docenten opleiding gevolgd. Momenteel ben ik bezig met de 3-jarige DRU yoga docenten opleiding. Voor mij is het een manier van bewegen in combinatie met aandacht voor de ademhaling, waarbij verbinding met zachtheid, subtiliteit en het hart centraal staat. Dit symboliseert het vinden van een stille plek van binnen. Dru-yoga kan helpen de wereld liefdevoller te zien en milder en met vertrouwen in het leven te staan. Verder kan je er energiek, uitgerust en vrolijk van worden. Dru Yoga bestaat uit verschillende onderdelen: klassieke yoga asana’s (houdingen), pranayama (de wetenschap van de ademhaling met behulp van dynamische ademhalingsoefeningen met bewegen op in- en uitademhaling), mudra’s (handgebaren), positieve affirmaties, bekrachtigende visualisaties en ontspanning. Zodra ik er klaar voor ben, zal ik de yin yoga docenten opleiding volgen. Daarnaast zal ik dit jaar nog een module yoga en trauma volgen. Voor meer verdieping, ontwikkeling en het mogen delen van deze ervaringen door middel van yoga en ademhaling.

Kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten in de flow yoga & meditatie les op de maandagavond in De Verbindende Factor in Nuenen.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.