Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Nanco Nieling en Niki la Fleur

Nanco: 06 27233219 en Niki: 06 52063223||Niki: https://heel-je-zijn.jouwweb.nl

Nanco & Niki Immanuël uit Nederland zijn hier op Aarde om het bewustzijn van het Galactisch Hart te zijn, door te laten stromen, te delen, te bekrachtigen en vele andere pioniers te ondersteunen zodat ieder zijn/haar rechtmatige plek weer kan innemen. We mogen weer ervaren dat wij allen heelheidswezens zijn en dat we allemaal de formule in ons dragen om de ‘innerlijke weg’ te (h)erkennen en te leven.

Samen geven ze vorm aan een werkelijkheid waarin de galactische realiteit: Het heelheidsbewustzijn er volledig kan zijn. Door middel van zelfrealisatiedagen, empowerment-trainingen en bijeenkomsten maken ze deze oneindige Bron-realiteit steeds tastbaarder en praktischer. Nanco & Niki hebben een kwaliteit om precies de andere kant van de lens voelbaar, zichtbaar en tastbaar te maken. Hierin zijn ze goed op elkaar ingespeeld, aanvullend en bekrachtigend. Het laatste jaar hebben ze samen een verschillende lezingen, kristalopstelling/readingdagen en zelfrealisatiedagen gegeven overal door Nederland en België heen.

Nanco is o.a. bekend om zijn snelgroeiende YouTube kanaal over Galactisch Bewustzijn, waarin hij ook veelal werkt met de Nederlandse en Belgische blauwdruk, en de functie van de mensen die in dit DNA aanwezig zijn. Nanco’s YouTube Kanaal is: (7) Galactic Heart Channel – YouTube

Niki heeft een eigen praktijk “Heel Je Zijn’” waarbinnen zij zelfrealisatie-sessies geeft en mensen bekrachtigd in hun ware essentie! 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.