Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Mirjam Diane en Helen Stadler

06-40677467, 06-13576634||www.facebook.com/magischemala/

Leven vanuit je hart, vanuit je diepste verlangens en de roep van je ziel. Spiritualiteit die verbonden is met de natuur en leven met de seizoenen. Dat is de basis van waaruit Mirjam Diane haar workshops en coaching vormgeeft. Als theologe en levensbeschouwelijk werker legt zij zich speciaal toe op vrouwencoaching. Om vrouwen aan te steken en te inspireren zich hun unieke kracht te herinneren en voluit te leven, stralen en sprankelen.

Persoonlijke ontwikkeling is de grote passie van Helen Stadler. Zij verzorgt coaching, training en workshops waarbij ze mensen leert op een andere manier met toestanden om te gaan en hun leven minder te laten leiden door de waan van de dag. Ze nodigt uit (weer?) te gaan leven vanuit eigen wijsheid en eigen waarden, in verbinding met zichzelf, de natuur en belangrijke anderen. Meer ruimte voor wie je werkelijk bent, voor een waarachtig leven.

Mirjam Diane en Helen Stadler vinden elkaar in hun enthousiasme voor spiritualiteit, het werken met vrouwen, creativiteit en mooie dingen maken.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.