Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Mirjam Diane

06-40677467||www.facebook.com/mirjamdiane

Van jongs af aan heb ik een passie voor waar natuur en spiritualiteit samen komen. Voor de verbinding van het goddelijk vrouwelijke en het goddelijk mannelijke, die samen komen in ons lijf, in ons hart en in ons mens zijn.

Ik ben moeder en theologe/levensbeschouwelijk werker. Studeerde af met het onderwerp ‘de geschiedenis van het goddelijk vrouwelijke’ in verband met het steeds abstracter worden van het denken en het losraken van de natuur. Vanuit mijn hoofd ben ik daarna afgedaald naar lichaamswerk, energetisch werk, vrouwencirkels en heilige seksualiteit. Mijn wens is om vrouwen te inspireren hun unieke kracht te herinneren en voluit te leven, stralen en sprankelen als wie zij zijn. Levensenergie laten stromen, hemel en aarde verbonden en creatief leven, en daarin aanstekelijk zijn, is mijn missie.

Voor mijn bedrijf Heartwing Malas maak ik handgeknoopte edelsteen mala’s en edelsteen sieraden. Ik houd van het werken met de subtiele helende energie van de edelstenen, van het luisteren naar het verhaal dat elke mala op haar manier vertelt en van het afstemmen op unieke mensen en wat zij zich willen herinneren door hun persoonlijke mala.

Mijn liefde voor natuur en spiritualiteit komen samen in het leven met de seizoenen en het vieren van de jaarfeesten in de cirkel van het jaar. Geïnspireerd door o.a. de antroposofie, oude Keltische religie en andere levensbeschouwelijke stromingen leid ik vieringen van de jaarfeesten rond de zonnewendes en seizoenswisselingen bij De Verbindende Factor.

Aankomende activiteiten

november 2019
Datum Tijd Activiteit Docent
za 2 nov 10:00-16:00 Priestess Life Jaartraining Mirjam Diane
december 2019
Datum Tijd Activiteit Docent
za 14 dec 10:00-16:00 Priestess Life Jaartraining Mirjam Diane