Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Mirjam Diane

06-40677467||Facebook.com/mirjamdiane Instagram.com/mirjamdiane

Van jongs af aan heb ik een passie voor waar natuur en spiritualiteit samen komen. Voor de verbinding van het goddelijk vrouwelijke en het goddelijk mannelijke, die samen komen in ons lijf, in ons hart, in ons bekken en in ons mens zijn.

Ik ben heidens thealoge, priesteres en levensbeschouwelijk werker. Studeerde af met het onderwerp ‘de geschiedenis van het goddelijk vrouwelijke’ in verband met het steeds abstracter worden van het denken en het losraken van de natuur. Vanuit mijn hoofd ben ik daarna afgedaald naar lichaamswerk, energetisch werk, vrouwencirkels en het pad van tantra en heilige seksualiteit. Mijn wens is om vrouwen te inspireren hun unieke kracht te herinneren en voluit te leven, stralen en sprankelen als wie zij zijn. Levensenergie laten stromen, hemel en aarde verbonden en creatief leven, en daarin aanstekelijk zijn, is mijn missie.

Voor mijn bedrijf Heartwing Malas maak ik handgeknoopte edelsteen mala’s en edelsteen sieraden. Ik houd van het werken met de subtiele helende energie van de edelstenen, van het luisteren naar het verhaal dat elke mala op haar manier vertelt en van het afstemmen op unieke mensen en wat zij zich willen herinneren door hun persoonlijke mala. Met mijn collega Helen Stadler geef ik de workshops Maak je Magische Mala.

Mijn liefde voor natuur en spiritualiteit komen samen in het leven met de seizoenen en het vieren van de jaarfeesten in de cirkel van het jaar. Geïnspireerd door o.a. de antroposofie, oude Keltische religie en andere levensbeschouwelijke stromingen faciliteer ik vieringen van de jaarfeesten rond de zonnewendes en seizoenswisselingen bij De Verbindende Factor.

In de Priestess Life Jaartraining en het Priestess Life Verdiepingsjaar nodig ik vrouwen uit hun innerlijke priesteres voluit te gaan leven. Leven met het Wiel, rituelen en ritueelbegeleiding, werken met kruiden en bomen, meditatie en lichaamswerk, afstemmen op de maan en godinnen, de weg van de Heldin en het wiel van de vrouwelijke seksualiteit staan centraal.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.