Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Mirjam Diane

06-40677467||https://www.mirjamdiane.com

Van jongs af aan heb ik een passie voor waar natuur en spiritualiteit samen komen. Voor heilige seksualiteit, de verbinding van het goddelijk vrouwelijke en het goddelijk mannelijke, die samen komen in ons lijf, in ons hart, in ons bekken en in ons mens zijn.

Ik ben heidens thealoge, priesteres en levensbeschouwelijk werker. Studeerde af met het onderwerp ‘de geschiedenis van het goddelijk vrouwelijke’ in verband met het steeds abstracter worden van het denken en het losraken van de natuur. Vanuit mijn hoofd ben ik daarna afgedaald naar lichaamswerk, energetisch werk, vrouwencirkels en het pad van tantra en priesteresschap van de heilige seksualiteit.

Mijn wens is om vrouwen te inspireren hun unieke kracht te herinneren en voluit te leven, stralen en sprankelen als wie zij zijn. Levensenergie laten stromen, hemel en aarde verbonden en creatief leven, en daarin aanstekelijk zijn, is mijn missie.

In de Priestess Life Jaartraining en het Priestess Life Verdiepingsjaar nodig ik vrouwen uit hun innerlijke priesteres voluit te gaan leven. Leven met het Wiel, de seizoenen, rituelen en ritueelbegeleiding, werken met kruiden en bomen, de elementen, meditatie en lichaamswerk, afstemmen op de maan en godinnen, de weg van de Heldin, heilige ruimte hoeden, de initiaties van de bloedmysteriën en het wiel van de vrouwelijke seksualiteit staan centraal.

De jaartraining Soul of Sex is een uitnodiging om in een veilige bedding te herverbinden met onze heilige, helende seksualiteit, verbonden vrouwelijke belichaamde spiritualiteit en het heilig huwelijk van bezieling en vorm in onszelf. De liefde vieren in ons lijf en leven, de weg vrij maken om in intimiteit, sensualiteit, authenticiteit en vrouwelijke kracht onszelf te zijn. Ik nodig in deze training vrouwen uit om seksualiteit weer als heilig te beleven, levensenergie vrij te laten stromen en tot uitdrukking te brengen. Bij dit diepgaande innerlijke werk hoort ook schaduwwerk en het liefdevol naar huis roepen van delen van onszelf die niet mochten of konden zijn.

Naast de jaartrainingen die ik bij De Verbindende Factor faciliteer, organiseer ik ook losse dagen, retreats, online jaarfeest vieringen en bijeenkomsten rondom het Rozenpad van Maria Magdalena en het pad van belichaamde liefde.

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.