Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Margot Appelman en Mireilla de Vries

06 24753127 (mireilla)||www.margotyoga.nl en www.re-lief.eu

Mijn naam is Margot Appelman en ik geef met passie yin yoga lessen en ben steeds weer verwonderd dat ik terug hoor dat mijn stem mensen dieper in proces brengt. Als ademcoach ervaar ik dat ademen een enorm krachtig gereedschap kan zijn voor de mens. Ik voel me diep dankbaar dat ik dit werk mag doen en dat ik zowel bij individuele sessies als in groepssessies mijn invoelend vermogen mag inzetten voor transformatie.

Iedereen heeft het vermogen om los te laten wat niet meer dient.

Mijn motto is dan ook, ‘Jij maakt de wereld net iets mooier door jezelf te ZIJN’.

 

Mijn naam is Mireilla de Vries en het is mijn passie is om mensen te begeleiden het leven weer lichter te ervaren door je authentieke zelf te herontdekken en daar naar te leven. Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk als transformatiecoach, waarin ik als healer coach help om trauma’s , angsten, beperkende overtuigingen en patronen te transformeren. Daarnaast bied ik het Lichter Leven programma aan volgens de Bridgeman methode. Een prachtige cursus die je meeneemt op reis in jezelf, je laat ontdekken wie je werkelijk bent, hoe je kunt leven in flow, je laat ontdekken wat jouw authentieke passies zijn en je de weg wijst naar jouw levensmissie, zodat jij kunt stralen als nooit tevoren!

Op deze dag combineren wij onze passies tot een sleutel voor een lichter leven, waarin je voortaan weet hoe je eigenaarschap kunt nemen over alles wat er op je pad komt. Wij hebben er ontzettend veel zin in om deze dag te faciliteren. Voel je van harte welkom!

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.