Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Loes Dams en Geertje Baltussen

Loes : 06-54743745 en Geertje : 06-5114809||Loes : www.hallohart.nl

Wij zijn Loes Dams en Geertje Baltussen en geven samen met veel liefde en plezier trainingen en interactieve lezingen over de Germaanse Geneeskunde. We hebben samen jarenlang gestudeerd bij HeartConnection Nederland.

Jouw lichaam vertelt een verhaal.

Loes:

De kennis van de Germaanse Geneeskunde en HeartConnection hebben mijn leven veranderd. Voor mij is het een lijm die al mijn eerder geleerde dingen samenvoegt. Het geeft mij rust, liefde en begrip voor mijn lichaam en brein, ik heb weer verbinding met mij. Ik werk er mee en leef dit. Toen ik in 2008 ontwaakte uit een coma na een hartstilstand voelde ik zoveel rust en vertrouwen dat ik dat maar al te graag vast wilde houden. Nou, dat lukte niet. En na zoektochten en ontmoetingen met mijzelf in thema’s als het hart, het leven en de dood, kinderen die voelden dat school niet hun weg was, jeugdhulpverlening en autisme, opvoeding, praktijk in pedagogische ondersteuning, kledingwinkel, relatie, grote angsten door medicatie en nog veel meer hart, vond ik handvatten en bezinning in de kennis van de Germaanse met daarbij o.a. de levensblauwdruk, persoonlijke tijdlijn met haar ritmes van HeartConnection. Ik werd bevestigd in wat ik al eerder voelde: er is niets mis met mij en ook niet met jou. Het lichaam past zich aan en herstelt en vise versa. Ik geniet er enorm van dit aan mensen uit te leggen en samen op onderzoek te gaan naar hoe patronen te kunnen doorbreken. Ik werk hiernaast met MNRI-reflex integratie en opvoedondersteuning. Vertrouwen en plezier, dat gun ik iedereen.

Geertje:

In 2013 heb ik, na de diagnose borstkanker, mijn eigen keuzes gemaakt. Mijn leven ben ik geleidelijk aan anders gaan inrichten. Jaren later leerde ik de Germaanse Geneeskunde kennen en de filosofie van HeartConnection, en pas toen begreep ik wat mijn lichaam mij vertelt. Er is een enorm vertrouwen ontstaan.

Deze kennis deel ik graag. Ik gun iedereen dit vertrouwen in haar/zijn lichaam. Vandaag de dag werk ik als (paarden-)coach, thermografist en trainer en draag ik met liefde en passie mijn werk uit. Ik begeleid mensen graag in het ontdekken van hun eigen tijdlijn, levensblauwdruk en de familiestamboom. Hier ligt een schat aan informatie welke jou kan helpen in je bewustwording van je ontwikkelde pijn, stress, verdriet, verlies, ziekte, diagnose en patronen. Alle antwoorden zitten in jou. Om deze antwoorden te leren (h)erkennen is het belangrijk dat je leert om innerlijk werk te doen: de weg naar binnen te gaan. Want jouw lichaam vertelt een verhaal. De Germaanse Geneeskunde en de HeartConnection filosofie lopen als een leidraad mee in mijn coachings. Ook geef ik graag praktische trainingen en lezingen hierover zodat je dit in je eigen leven en werk/praktijk kan toepassen. Tevens ben ik thermografist. Thermografie is een fijne veilige manier om je borstgezondheid te monitoren.

Aanstaande activiteiten