Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Linda Sweere

+31(6) 39715210||www.zachtekracht.nl

Ik ben Linda Sweere-Ras (39 jaar). Ik ben getrouwd met Stijn, heb twee dochters, Donna en Feija en ben woonachtig in Nuenen. Zachte Kracht is ontstaan vanuit de intrinsieke motivatie om iets voor mensen te kunnen betekenen. Ik volg hierin mijn intuïtie en leef en werk vanuit mijn hart.

Het kan soms moeilijk zijn om de ander te vragen of het wel goed gaat. Of om eerlijk te zeggen dat het eigenlijk niet zo goed gaat. Ik hoop iets te kunnen bieden aan diégene die zich alleen voelen. Aan diégene, die niet met iedereen durven delen wat er gaande is in hun leven, maar het ook niet allemaal ‘vast’ willen houden. Of je nou thuis in een moeilijke situatie zit of vastloopt in je werk, het gaat in alle opzichten om JOU. Als mens sta jij centraal in jouw leven. Als jij openstaat voor groei en op zoek bent naar nieuwe inzichten of ondersteuning, neem dan contact met me op. Jezelf laten groeien is het mooiste dat er is.

Het is mijn passie mensen te helpen groeien en te leren stilstaan (door te delen wat ik zie, voel en hoor).  Ik krijg energie van: Buiten kaders denken, los van regels zijn en rust & ruimte. Ik heb veel ervaring met hooggevoeligheid en inmiddels ook met hoogbegaafdheid. Mijn kwaliteiten liggen in het echt zien van de mens in haar geheel.

‘Ik zie en voel wie jij bent (jouw energie) en (door)zie zowel verbale als non-verbale signalen. Met woorden zal ik proberen een zo helder mogelijk beeld te geven en mijn inzichten met jou te delen. Mijn sessies brengen verlichting, inzicht en heling’.

 

Zachte Kracht

Met Zachte Kracht bied ik een combinatie van (EQ) coaching, creativiteit en consulting (advieswerk in de breedste zin van het woord). Mijn ‘anders denken’ biedt (nieuw) inzicht en helderheid in complexe situaties. Ik (be)denk met je mee, analyseer mensen, teams en situaties (zie, hoor en voel elk detail) en coach op een ‘dieper level’.

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.