Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Lily Schuimer

06-11535167||www.wittemaan.nl

Ik ben geboren in Maastricht. 1960. Als oudste dochter uit een gezin van vier kinderen. Een stad van oudheid en cultuur. Kunst en bourgondisch leven. Vanaf 1981 heb ik meer dan dertig jaar in Brabant gewoond en gewerkt. Sinds 2011 woon en werk ik in Utrecht.

Bijzonder genoeg heeft de dood van een aantal dierbare mensen in mijn leven mij de liefde voor het leven gebracht. Ik heb leren sterven. Loslaten. Ervaren hoe er áltijd weer een nieuw begin is. Er is simpelweg geen licht zonder schaduw. En groeien naar meer en meer licht is een grote ontdekkingsreis.

Ik hou ongelooflijk van het werken met mensen. Op het niveau van diepe essentiële en werkelijke verandering.  Ik werk dan ook al meer dan dertig jaar met mensen die op cruciale momenten in hun leven de moed hebben om een volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Dat doe ik als healer, coach en lichaamsgerichte therapeut in mijn eigen praktijk www.wittemaan.nl. Daarnaast werk ik ook regelmatig als organisatieadviseur en transformatiecoach bij organisaties en teams in verandering.

Voor mij is de ontmoeting en verbinding met die ander de werkelijke inspiratie en drijfveer voor mijn werk. Mensen helpen herinneren wie ze werkelijk zijn en vanuit hun eigen unieke kwaliteit een bijdrage kunnen leveren aan deze wereld. De laatste jaren is ook het vrouwenwerk weer volop terug in mijn werk. Op zoek naar de ‘Wisdom of the Feminine Soul’ en the Sacred Feminine.

Ik leer van mijn eigen leven. Wanneer leef ik voluit? Wanneer beweeg ik wel en wanneer eigenlijk niet? Waar val ik terug in oude patronen, wat kost dat en wat levert het op? Wanneer wil ik het leven beheersen en wanneer durf ik weer los te laten en met de stroom meebewegen? Ik ben inmiddels 57. En op dit moment is mijn leven leuker, rijker, voller en plezieriger dan ooit eerder. Alsof alle gebeurtenissen in mijn leven als een rode draad hebben geleid tot het moment waar ik nu ben… In volle overgave durven loslaten en vertrouwen dat het leven me brengt wat nodig is.

Woorden die bij mij passen zijn vrouwelijkheid, authenticiteit, moed, integriteit, humor, wijsheid en speelse creativiteit.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.