Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Liesbeth Burgers-Peerenboom en Daniella Keijsers

Liesbeth 06-28270403 en Daniella 06-37168085||www.verdriet-en-geluk.nl

Wij zijn  Liesbeth Burgers-Peerenboom en Daniella Keijsers en kennen in ons leven een aantal grote verliezen.

Daniella verloor haar zoontje drie weken na de geboorte. Ook raakte ze haar baan en zichzelf kwijt waardoor ze burn-out raakte. Zij heeft veel werkervaring in de re-integratie; ze begeleidt mensen die hun baan verliezen naar ander werk.

Liesbeth verloor haar twee broertjes in de baarmoeder en ze verloor haar man na een ziekteperiode van 10 jaar. Daarnaast kent zij het verlies en verdriet van een onvervulde kinderwens.

Wat ons drijft is dat we beiden na een intensief rouwproces de verliezen in ons leven langzaam hebben kunnen verweven en om kunnen zetten in betekenisgeving. Daardoor ervaren we meer rust en levensgeluk en dat gunnen wij jou ook.

We hebben elkaar leren kennen bij de opleiding tot senior coach – counselor bij de Alba-academie en daar allebei ons diploma behaald. Daarna hebben we ons verder gespecialiseerd in verlies en rouw door onder andere samen een training begeleiding bij verlies en rouw te volgen. Daniella heeft daarnaast een opleiding trauma-coaching en Liesbeth de opleiding (H)Erken een alleengeboren tweeling afgerond.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.