Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Laura Nidhan

06-29443695||www.wellicht.nu

WELLICHT & LAURA-NIDHAN

Eén van de dingen waar ik zo onwijs gelukkig van word is van bewuste gelukkige mensen! Geïnspireerde vrijbuiters die hun hart volgen. Ik ben er zelf ook eentje van. Precies dáár, in mijn Hart, is WEL LICHT geboren. Voor mij betekent het een nieuw bewustZijn, een WELLICHT BewustZIJN.

Het verlangen dat er meer mensen in een hoger bewustzijn komen en van daaruit eerlijke en trouwe keuzes voor zichzelf maken. Gaan doen en ZIJN wie ze werkelijk zijn!! Omdat er wordt gekozen vanuit Liefde, passie en innerlijke verlangens. Wat dat is, maakt helemaal niet uit. Vanuit een lager en oud bewustzijn zijn we gewend geraakt om ons leven in te richten vanuit presentaties, aannames, structuren, angsten, vooroordelen en planningen. Het WELLICHT BEWUSTZIJN komt voort vanuit vertrouwen, openheid, puurheid, verbondenheid, Liefde, passie, (levens)lust en natuurlijk(e) VRIJHEID!!

Hoe geweldig zou het zijn wanneer er zoveel mogelijk mensen weer in contact te brengen met zichzelf, hun hart, hun passie en Kracht . Dit kan op ontelbaar veel manieren, het mag er om gaan dat jij weer het geluk in jou vind. Dat hoef je niet nog te ontwikkelen, een opleiding voor te volgen of iets dergelijks. Het geluk en Liefde is allang in jou aanwezig, alleen mag je het nog gaan (h)erkennen.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.