Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Julia van Bohemen

06-14008288||www.juliavanbohemen.com

Julia van Bohemen heeft een passie voor schrijven. In het dagelijks leven is zij professioneel tekstschrijver, deed kunstzinnige- en coachopleidingen en vindt het fijn om anderen met schrijven te inspireren. “Schrijven kan gedachten ordenen en je tot inzichten brengen. Al schrijvend breng je structuur aan in herinneringen en gebeurtenissen en kom je letterlijk en figuurlijk een stap verder in je ontwikkeling. Je zult verbaasd staan hoeveel je met creatief schrijven en schrijven vanuit je hart kunt bereiken. Het gaat in dat geval niet om literaire hoogstandjes of dichten volgens regels. Het gaat om schrijven aan de hand van woorden uit je (onder)bewuste die inzichten geven in je dagelijks bestaan. Heerlijk om samen te doen.”

Julia en Miriam hebben samen een aantal biografieën gemaakt voor mensen die wisten dat ze gingen overlijden. Dit was een bijzondere mooier samenwerking met intense ontmoetingen.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.