Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Jorg Reuvers

06-17176825||www.jorgreuvers.nl

Ik ben wie ik ben, volledig in alle vrijheid.

Mijn naam is Jorg Reuvers, trainer en coach in ademwerk en vitaliteit.

Jarenlang heb ik andermans leven geleid. Ik geloofde dat ik moest doen wat anderen van mij verwachtten, dat was wat mijn hoofd me onbewust vertelde. En zo deed ik in de verbinding die ik met mensen had, zo leefde ik. Ik speelde een rol en het maakte me afhankelijk. Het was een sterk patroon, onbewust weliswaar, gedreven door mijn angst om afgewezen te worden. Dit was mijn aangeleerde zelfbeeld, mijn ego. En het was dé grote paradox; ik wilde gezien worden om wie ik werkelijk ben, en om dat te bereiken speelde ik een rol ver weg van die werkelijke ik. Het gevolg van dit zelfbeeld was dat ik mezelf kwijt raakte en daarmee ook mijn zingeving. Ik belemmerde mijn levensenergie te stromen, de bron van mijn kracht, de bron van mijn liefde, en zo pleegde ik roofbouw op mijn lichaam en geest.

Ik heb twee burn outs en een diagnose kanker nodig gehad om me dit bewust te worden. En om er ook echt iets mee te durven doen. Doordat ik gevoeld heb hoe mij lichaam en geest me meerdere keren echt in de steek hebben gelaten, ben ik diep gaan voelen hoe kostbaar en dankbaar het leven is. Ik kon voor het eerst echt de verbinding maken met mijn hart. Ademhaling en vitaliteit waren de sleutels daarbij. Ik leerde mijn lichaam en hart te voelen, ernaar te luisteren, en mijn hoofd dienaar te maken in plaats van leider. Zo leerde ik mijn gedachten, gevoelens en emoties te herkennen, erkennen, ervaren en loslaten. Het zorgde voor mijn transformatie; geen vernieuwd zelfbeeld (Jorg 2.0), maar juist terug naar mijn zuivere essentie (Jorg 0.0). Ik noem het trouw zijn aan mezelf, leiderschap nemen over mijn leven, gewaarzijn in het nu. En dat veranderde ook mijn verbinding met anderen, maakte ze meer zuiver, dieper, mooier. Afhankelijkheden vielen weg, mijn levensenergie ging weer stromen.

Ik voel me weer gezond en vitaal, levenskrachtig!

Vanuit mijn eigen ervaring met de kracht van ademwerk, koude en vitaliteit op mijn fysieke en mentale gezondheid ben ik me hierin gaan verdiepen en opleiden, om ook anderen hiermee te verrijken. Ik begeleid onder andere groepen in workshops waarin ik de kou en adem gebruik om ontspanning en veerkracht te ervaren. Ik geef daarnaast verdiepende 1 op 1-coaching en doe mannenwerk.

Ik ontmoet jou graag, vanuit wie jij bent, volledig in al jouw vrijheid…

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.