Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Janine Douwes

06-44974860||www.janinedouwes.nl

Zonder enige ervaring op spiritueel gebied, gedreven door enkel een helder innerlijk weten begon ik in 2013 zelf aan de opleiding Luisterkind.

Afstemmen in energie op een ander mens. Luisteren naar wat de ander in zijn of haar energie met innerlijke stem aan je vertelt. Met je zintuigen waarnemen en onder woorden brengen, waardoor iemand in staat is zich te uiten en zich gehoord voelt. Zoiets had ik tot dan toe nog nooit gedaan.

Het was de start van een reis die mijn blik op het mens zijn in energie, ziel en licht flink heeft verhelderd. Ik heb mogen leren hoe het is om te zijn, compleet en dichtbij mijn eigen kern. Inzicht krijgen in mijn wezen, ook wel mijn lichtkern, de belemmeringen, het trauma en oude overtuigingen.

Luisterkind maakt dat ik dergelijke blokkades en overtuigingen op een laag waar je in je mens zijn vaak lastig en bewust bij kunt, kan ophelderen en naar deoppervlakte kan brengen.

Luisterkind kan dit voor iedereen doen en ik gun diep vanuit de zachtheid in mijn kern, iedereen dit licht.

Des te meer wanneer alles even donker lijkt of wanneer je met vragen of pijn stukken zit op welk vlak dan ook, lichamelijke klachten hebt, of gewoon het gevoel hebt dat je de weg even niet meer ziet.

Verweven met zachtheid en oordeelloosheid luister en vertaal ik wat de ander mij vertelt en zorg ik hiermee voor een hele zachte vorm van inzicht krijgen en zelf verder kunnen in je leven. Luisterkind is zo breed als leven zelf is.

Alles is met elkaar verbonden, in wezen van zijn. In feite dus allemaal één.

Alle uitersten komen uiteindelijk samen in harmonie, letterlijk in één, in alles.

Dat maakt het mogelijk om Luisterkind op ieder vlak, en voor iedereen in te zetten.

Luisterkind is voor mij de schakel om woorden te geven die op aarde nodig zijn om te vertalen wat vanuit het menselijke deel vaak lastig inzichtelijk te krijgen is, om weer harmonie in jezelf te ervaren. En de enige die dat antwoord bij zich draagt, ben jij, diep van binnen. Ik breng het alleen maar onder woorden.

Mijn drijfveer bij het werken met Luisterkind is dat ik de ander in zachtheid kan helpen door het geven van tastbare inzichten vanuit de ander zelf.  Zodat ieder mens weer op eigen benen kan staan en verder kan op zijn pad.

Vanaf vóór de conceptie tot na het verlaten van deze aarde.

De Luisterkindmethode aan anderen mogen leren, andere mensen begeleiden en ondersteunen tijdens de opleiding om zelf dit werk ook te doen, zie ik  een groot cadeau.

Je kan een Luisterkindafstemming inzetten voor kinderen en voor volwassenen bij alle vormen van disbalans in iemands leven.

Ook is Luisterkind inzetbaar bij een kinderwens, tijdens de zwangerschap om contact te maken met het kindje, bij de verwerking van de geboorte of juist de bevalling.

Daarnaast is het een prachtige zachte wijze van inzicht verkrijgen in familiebanden of contact leggen met mensen die verminderd aanspreekbaar zijn, of met overleden dierbaren.

Omdat je op afstand werkt, heb je geen praktijkruimte nodig en doe je geen beroep op de agenda van de aanvrager. Hierdoor is het voor kinderen heel toegankelijk en hoeft een ouder niet met een kind naar een onbekende omgeving. Je kunt overal en altijd een afstemming maken, en dat is een groot voordeel van werken met de Luisterkind methode.

In vijf lesdagen verspreid over vijf maanden, loop ik mee en ondersteun ik je daar waar nodig. Tussen de lesdagen door oefen je zelf met het maken van afstemmingen volgens de Luisterkindmethode.

Als gediplomeerd Luisterkindwerker ben je er voor de ander op fysiek, mentaal en spiritueel gebied.

Iedereen kan de Luisterkindmethode leren. Ik help je gedurende de vijf opleidingsdagen en vijf maanden, bij het vinden van jouw weg in het werken met Luisterkind, zodat je na het behalen van het diploma geheel zelfstandig kunt werken als Luisterkindwerker.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.