Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Isabel Timmers

06-53 24 73 61||www.vitabellacoach.nl

Ik ben tekstschrijver, energetisch systeem therapeut, Soul Body Fusion teacher én Vallei-coach.

Toen ik in 2015 kennismaakte met Vallei-orgasme, voelde dat meteen als thuiskomen. Niet alleen door de taoïstische wijsheid die ik daar aantrof, maar ik kwam ook steeds meer thuis in mijn lichaam. Met vallen en opstaan, soms snel en soms ook ‘even niet’. Het is voor mij een pad naar meer energie, helderder worden, me gezonder voelen (geen maandelijkse migraines meer en ook minimale overgangsklachten), meer contact krijgen met mijn bekken en beter grenzen (h)erkennen. Van mezelf en van anderen.

Als Vallei-coach help ik andere vrouwen graag om het Vallei-pad te onderzoeken, de kracht ervan te ontdekken en je de technieken helemaal eigen te maken. Je bent van harte welkom.

De Zeven Sluiers

Door mijn seksuele energie – pure levenskracht – om te zetten in nieuwe levensenergie en zelfhelend vermogen – merk ik dat ik steeds ‘voller’ raak en vanuit dat volle hart met de ander vrijuit kan delen. Dat is een enorme rijkdom. Een onderdeel daarvan vormen de Zeven Sluiers, oude wijsheid over liefde en relaties. Over hoe je door te vertragen een verbinding opbouwt vanuit je bekken, je hart en je ziel. Een weg naar een ‘gouden’ relatie, in de eerste plaats met jezelf en vervolgens ook met een ander.

Over de Zeven Sluiers schreef ik in 2021 samen met Tao-trainer Reinoud Eleveld een basisboekje. Dit jaar verschijnt het vervolg, met praktische tips en meer diepgang en achtergronden.

Aanstaande activiteiten

juni 2023
Datum Tijd Activiteit Docent
vr 9 jun 19:30-22:00 Kennismaking met Vallei-orgasme en de Zeven Sluiers Isabel Timmers