Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Ina Haverkamp

06-41852416||www.jongcoachen.nl

Hallo Ik ben Ina.

Van kinds af aan heb ik me verbaasd en verwonderd over de manieren waarop mensen het leven waarnemen en ervaren. Vanuit mijn eigen manier van waarnemen ben ik me bewuster geworden van mijn eigen bronbewustzijn, intuïtie en gedragen missie en visie om een bijdrage te leveren aan bewustwording, waarneming en verbinding met de ziel, het hogere bewustzijn, collectieve waarneminsgsvelden en energetisch bewustzijn in combinatie met persoonlijke ontwikkeling van mijzelf en anderen.

Door de verbinding met mijn eigen innerlijke bronbewustzijn en de wereld om mij heen breng ik vanuit veiligheid en verbondenheid op een natuurlijke manier beweging in het proces van bewustwording en ondersteun ik vanuit een staande kracht waarin processen en groeiprocessen snel en krachtig transformeren.

Ik leef en werk vanuit het perspectief dat rust en ruimte in zichzelf de bewegingen naar boven laten komen die nodig zijn om op een zo natuurlijkmogelijke manier verder te ontwaken in wie jij bent vanuit je kern.

De manieren waarop ik werk zijn divers, eclectisch en afgestemd op de wet van de natuurlijke volgorde waarin groei en bloei op een natuurlijke manier de weg vinden op het pad van je ziel, van je weg te gaan en van de thema’s die daar bij horen vanuit je eigen gekozen licht- en zielepad.

Het werken vanuit het centrum Jongcoachen, met kwetsbare mensen in diverse settings, heeft er voor gezorgd dat de manieren van werken verfijnd zijn geworden en de communicatie op detail is afgestemd op dat wat er gaande is .

Inmiddels mag ik verder gaan met een nieuw bewustzijnsconcept en centrum, Naia genaamd wat Stromend Bewustzijn betekent.

Het stromen van het diamanten licht en liefdesbewustzijn waarbij ik je ondersteun in het duidelijk maken waar weerstanden en blokkades aanwezig zijn om aangeraakt te worden, losgekoppeld en/of geheeld.

Alles in liefde en licht is Al aanwezig en vraagt vanuit eigen energie om in beweging gezet te gaan worden naar ontwikkeling, ontplooiing, groei en bloei naar buiten en naar de toekomst toe.

Moed met een geeft je de kracht om te bewegen vanuit je eigen bron van zijn en biedt de ander de mogelijkheid om ook vanuit de eigen moed aanwezig te zijn om daarin elkaar te mogen ont-moeten en verbinden  in gedeelde kwetsbaarheid in een gedeeld krachtig samenzijn.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.