Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Heidi Gundel

06-28536099||http://www.doodnodig.nl

Al sinds mijn kindertijd voel ik een sterke connectie met de dood. Het grote onbekende maakte me nieuwsgierig, voelde vertrouwd en gaf me rust. Zo liep ik als klein meisje regelmatig over een begraafplaats. Daar kwam ik dan tot mijzelf en kon contact maken met mijn ware essentie. Het was dus ook logisch dat ik de dood in mijn werk ging opzoeken. Eerst in de verpleging en later als uitvaartbegeleider en -zelfstandig- overledenenverzorgster. Het zorgen voor het dode lichaam en het begeleiden van de mensen die daar omheen staan is mijn passie en geeft me de mogelijkheid om vanuit liefde dienstbaar te mogen zijn naar mijn medemens.
Daarnaast werk ik als vakdocent Overledenenzorg bij een opleidingsinstelling.

Met DOODNODIG maak ik het thema “de dood” bespreekbaar, individueel of in groepen, om zo de angstcultuur en taboesfeer te doorbreken. Ik ben ervan overtuigd dat we ons leven in volle potentie kunnen beleven wanneer we ook werkelijk aanvaarden dat de dood een onvermijdelijk deel van ons leven is.
Ik ben daarin graag dienstbaar in het schemergebied tussen leven en dood zonder dat het zwaar of eng hoeft te zijn. Ik werk daarin vanuit mijn intuïtie en vanuit mijn ervaring met overledenen en nabestaanden.

De wereld is mooier wanneer we vrij van angst de dood simpelweg kunnen aankijken en er contact mee te maken door te delen met elkaar.
Want dat is DOODNODIG!

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.