Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Hanneke Jansen op de Haar

06-48621616|

Ik ben Hanneke Jansen op de Haar.

Na 30 jaar binnen opleidingsorganisaties gewerkt te hebben als trainer, coach en manager werk ik sinds 7 jaar vanuit mijn eigen praktijk. Mijn hart ligt bij  het faciliteren van ontwikkeling van mensen, zowel individueel als in teamverband. In het coachen begeleid ik vanuit volledig aanwezig zijn; afstemmen en  aansluiten  met een open, niet oordelende en betrokken houding. Overzicht houden en vertrouwen geven in het proces,  als ook in de persoonlijke ontwikkeling geeft een veilig en open klimaat waarin je jezelf kunt aankijken en groeien. Vanuit een onderzoekende, actieve en reflectieve houding.

Ik ondersteun op processen en effecten , waardoor het resultaat zich vaak verrassend en mooi ontwikkeld. Met een licht sausje van humor en plezier. Ik ben een nieuwsgierig mens, flexibel en creatief en altijd op zoek naar wat mensen beweegt.

Mijn achtergrond is heel divers en heeft zich aldoor ontwikkeld door de jaren heen. Naast verschillende coach- en supervisoren opleidingen, ben ik onder andere geschoold in werken met karakterstructuren, Lichaamsgericht (Tantrisch)werk, Energetisch werk, Vitaliteits coaching ,Yoga en  Mindfullnes/Compassie trainingen.

 

Ik ga samen met Miriam de workshop ‘Behind the Masks’ begeleiden

 

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.