Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Floor Plugers en Michel Pape

06-41632409|

Floor Plugers

Het is mijn passie om mensen bewust te maken van de grote invloed die de adem heeft op lichaam en geest. Dit doe ik door middel van ademsessies in groepen of individueel. Deze manier van ademen vind ik één van de mooiste tools om mensen bij hun gevoel te brengen. Via ademsessies gebruik te leren maken van je volledige ademcapaciteit is waar ik met jou naar toe wil werken. Met veel liefde begeleid ik jou individueel of in een groep door de ademreis. Een reis naar binnen, naar jezelf. Wees welkom bij één van de Breathing Didge Events, een individuele sessie of voor vragen.

 

Michel Pape

Ik help mensen om van pijn af te komen en leer ze omgaan met stress en spanning en daardoor tot een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit te komen, want daar gaat het tenslotte toch om in het leven! Sta sterk en met een heel goed gevoel in het leven! Bij sterk denken we vaak alleen aan spierkracht, maar ik laat je ervaren dat je daarnaast ook door te voelen (i.p.v. te denken), zacht- en kwetsbaarheid en je te verbinden ontzettend in je kracht kunt komen. Als fysiotherapeut werkte ik voornamelijk met (spier)kracht, maar door haptonomische inzichten en levenservaring gebruik ik deze kwaliteit tijdens interacties en in het proces van pijn en spanning/stress verminderen.

 

Mijn vaardigheden en ervaring als (bijna 25 jaar) fysiotherapeut, haptonoom en coach hebben ertoe geleid dat ik door deze tools te combineren (daarnaast maak ik ook nog gebruik van meditatie, soundhealing, ademhaling en sport) een behandelingsmethodiek heb ontwikkeld die je pijnvrij maakt, je leert omgaan met stress en spanning (werk, relatie, familie etc.) waardoor je weer beter kunt functioneren in je vrije tijd, op je werk en tijdens sport en je zodoende weer meer kunt genieten van het leven!

Zowel door werkervaring als ervaringen in mijn persoonlijke leven is het een van mijn sterke eigenschappen dat ik me goed kan inleven in cliënten. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat je als cliënt een vertrouwd gevoel hebt waardoor je je veilig voelt om te kunnen laten weten wat er daadwerkelijk in je leven speelt. Daardoor kunnen we helder krijgen waardoor de (fysieke en mentale) klachten ontstaan zijn en wat de klachten achter de op het moment aanwezige klacht is.

06 17876724 – info@gevoelvoorgevoel.nl – www.gevoelvoorgevoel.nl

 

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.