Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Eva Vromans

06-34513442||relaxandrealeve.com

Ik kwam 3 jaar geleden in aanraking met Access Consciousness® na het volgen van verschillende vormen van mindfulness, en alternatieve manieren van traumaverwerking, zowel als deelnemer als het volgen van opleidingen om in verschillende methodieken anderen te kunnen begeleiden. Mooie en confronterende processen, maar altijd vanuit het perspectief dat ik ergens ‘aan moest werken’. Het verbeteren van iets, wat niet goed zat. De lichaamsprocessen en Bars van Access Consciousness® bleken voor mij het missende puzzelstukje. Juist niet hard werken, maar gewoon zijn. Door vanuit ontspanning mijn lichaamsbewustzijn te vergroten om zelf keuzes te kunnen maken die werken voor mij, mijn lichaam en mijn leven.

Het is niet mijn intentie om mensen over te halen de sessies en lichaamsprocessen te boeken bij mij of de Access Bars en Energetische Facelift zelf te leren toepassen op basis van prachtige zinnen vol inspirerende voorbeelden. Het zijn gewoonweg processen die voor alle lichamen werken en je hoeft er helemaal niets voor te doen, behalve jezelf te zijn en te ontspannen in het ontvangen.

Het geeft mij vreugde en plezier wanneer ik mensen laat kennis maken met de bars, lichaamsprocessen en andere tools van Access Consciousness® die je helpen om meer ruimte, rust, focus en keuzekracht te creëren in je leven op een manier die bij jouw unieke zelf past.

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.