Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Eva Vromans

06-34513442||relaxandrealeve.com

Eva kwam begin 2019 in aanraking met Access Bars® na het volgen van verschillende vormen van mindfulness, en alternatieve manieren van traumaverwerking, zowel als deelnemer als het volgen van opleidingen om in verschillende methodieken anderen te kunnen begeleiden. Mooie en confronterende processen, maar altijd vanuit het perspectief dat ze ergens ‘aan moest werken’. Het verbeteren van iets, iets wat verkeerd was aan haar. Access Bars® bleek voor haar het missende puzzelstukje. Juist niet hard werken, maar gewoon zijn. Door vanuit ontspanning haar lichaamsbewustzijn te vergroten om zelf keuzes te kunnen maken die werken voor haar, haar lichaam en haar leven.

Eva faciliteert al sinds begin 2020 de Access Bars® classes van Access Consciousness®. Daarnaast is ze ook Access Energetische Facelift® facilitator, Access Body Process® facilitator, CFMW en heeft ze vele aanvullende cursussen gevolgd zoals o.a. Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, 3-day Body Class, Talk to the Entities, Talk to the Entities Advanced en vele andere speciality classes.

Ze valt op door haar scherpe gewaarzijn, zorgzame & kwetsbare manier van zijn en tegelijk is ze een zeer krachtige aanwezigheid en schuwt ze geen enkele energie of situatie. De keuze om de classes van Access Consciousness te faciliteren komt vanuit een zeer sterk verlangen en de keuze voor een wereld waarbij we samen kunnen leven in vrede, vreugde en ontspanning en onbewustzijn geen schijn van kans meer heeft om te bestaan.

Het geeft haar vreugde en plezier wanneer ze mensen laat kennis maken met de bars, lichaamsprocessen en andere tools van Access Consciousness® die je kunnen helpen om meer ruimte, rust, richting en keuzekracht te creëren in je leven op een manier die bij jouw unieke zelf past.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.