Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Emilliën Blaauw

0407508196||www.blaauwrebalancing.nl

Op dit moment zit ik achter mijn computer en schrijf ik een stukje voor de website van de Verbindende Factor, waar ik samen met Manja Beerens een cursus geef.

Ik val even stil, wat vind ik fijn om te vertellen, wat in mij opkomt is dat ik helemaal gefascineerd ben door de wijsheid van de gevoelde ervaring in het lichaam. Het durven ervaren van alles wat zich aandient in het lichaam: gevoelens, sensaties, emoties en ook alle weerstand daartegen zoals onrust, verstrakking, denken en doen. Om de gevoelde waarheid te ervaren is oefening nodig; steeds opnieuw durven blijven bij wat je voelt en ervaart, je daarvoor te openen en jezelf toe te staan om te beleven wat er te beleven is. Dit is een levenslange beoefening. Rebalancing heeft mij hier enorm in ondersteund. Het is een combinatie van aanraking en zelfonderzoek. Hierdoor ben ik me meer en meer bewust van mijn  lichaam, gevoelens en gedachten. En ontdek ik iedere keer opnieuw wat me in de weg staat om tot ontspanning, een gevoel van vrijheid en ruimte, te komen.

Wil jij ook je eigen innerlijke wereld onderzoeken en het vertrouwen in de wijsheid van je lichaam ontwikkelen? Het cadeau ontdekken wat onder iedere emotie zit?

De Rebalancing massagecursussen leren je masseren en nodigen je uit precies daar te blijven waar je bent. In individuele sessies doe je zelfonderzoek met de uitnodiging te doorvoelen wat er aan de grondslag ligt van je ervaringen en daar bij te blijven met het vertrouwen dat de wijsheid zich vanzelf aandient. Ik ben iedere keer opnieuw zacht verrast als dit gebeurt.Wat het van jou vraagt is interesse en moed.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.