Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Elvira van Rijn

026-8400610||www.mayawijsheid.nl

Elvira van Rijn is de oprichter van Maya wijsheid. Zij werkt als ontwikkelaar, trainer en auteur aan de Maya wijsheid missie: een maatschappij waarin het welzijn, geluk en de kracht van het individu wordt gezien als ons grootste kapitaal.

In een tijd waarin we weer meer durven vertrouwen op de kracht van de natuur en op wat we intuïtief weten, kunnen we de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken. Maya wijsheid geeft je praktische handvatten om jezelf beter te leren kennen en de energie van elke dag optimaal te benutten. Daardoor ga je lichter leven: beter afgestemd op jezelf en bewuster van toevalligheden en kansen die zich aandienen. Zo lever je moeiteloos en met plezier jouw unieke bijdrage aan de wereld!

Sinds 2004 ben ik gefascineerd en geïnspireerd door de Tzolkin kalender en de wijsheid van de oude Maya’s. De verschillende tellingen van de Tzolkin kalender hebben mij geholpen om het samenspel tussen onze onbewuste drijfveren en persoonlijke kwaliteiten te begrijpen en doorgronden. Daarmee heb ik nieuwe bruikbare handvatten ontwikkeld om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik reik praktische handvatten aan om elke dag vanuit eigen kracht te leven, groeien en creëren.

 

Aankomende activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.