Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Elles Gnodde en Alima Ruf

0620260422 (Elles)||https://www.facebook.com/elles.gnodde https://www.facebook.com/AlimaUrsulaRuf

Elles

Als vrouw, moeder, partner, dochter, zus van biologische en niet-biologische vrouwen ben ik gegrepen door de schoonheid voor het leven. Sinds ik 26 jaar ben, volg ik mijn pad tot zelfontwikkeling. Alle delen van mijzelf thuisbrengen, ook de delen die mij ongemak bezorgden, hebben mij gebracht tot de vrouw die ik nu ben. Mijn kracht is dat ik mijzelf inbreng als begeleider in veranderingsprocessen als supervisor en in mijn werk met (jong)volwassenen. Vertrouwen, veiligheid, stevigheid, kwetsbaarheid en een open hart is wat mijn aanwezigheid kenmerkt.

Vanaf 1999 heb ik mezelf ontwikkelt in diverse disciplines, ik ervaar het als één groot zelfonderzoek. De NLP-practitioner en masteropleiding, opleiding tot Journey-therapeute, vrouwelijke seksualiteit en heilige seksualiteit, systemisch werk, opleiding tot beroepscoach, energetisch lichaamswerk, paaldansen, yoga, dans, vision quest, tantra en de opleiding Master Begeleidingskunde aan de HAN, alles heeft bijgedragen tot het doorgronden van mijzelf en hiermee dien ik de wereld.

Wat mij het meest raakt in het begeleiden van mensen is het werken met de ‘heelheid’: licht en schaduw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens mijn vision quest ontdekte ik dat mijn levensmissie ligt in het begeleiden van transities en met name het nabij zijn bij het ophalen van wat in de schaduw leeft. Er dient iets te sterven om verandering mogelijk te maken. Toen ik mijn eigen schaduwkant durfde aan te kijken, ontdekte ik de potentie die hierin verborgen ligt.

Wanneer we ons verbinden met zowel ons licht als onze schaduw, ervaren we rust, onze bron, aanwezigheid en kunnen we ten diepste contact maken met elkaar. Mensen in verbinding brengen met hun eigen heelheid en levenskracht doe ik met veel liefde en energie.

 

Alima

Mensen zijn fascinerende wezens, deze te doorgronden op verschillende manieren is en was altijd mijn passie. Dat doe ik sinds vele jaren in mijn praktijk voor Trauma Therapie, met een goed gevulde gereedschapskist aan tools, kennis en opgetande levenswijsheid. In alles wat ik doe is de oude klassieke energie van tantra onderdeel van mijn zijn.

Als beelddenker heb ik als kind al alles in beeld willen brengen. Alles wat ik zag vond ik bijzonder en magisch. Van dichtbij tot ver weg, de mystiek van het leven blijft mij trekken.

Ergens zie ik in alles en iedereen iets moois, iets wat raakt en gezien wil worden. Vrouwen, mannen, kinderen, dieren en de natuur. Dit is pure voeding voor mijn ziel. Daarom fotografeer ik en werk graag met en voor mensen. MensZijn is durven.

In de tweedaagse ‘Portret van Verlangen’ met Elles, geven wij elke vrouw de ruimte om Mens te zijn, Vrouw te zijn en te durven, wat dat ook mag zijn. Dit durven, dit zijn breng ik bezielt en rauw in beeld. Een cadeau voor jouw VROUW ZIJN.

Je kan meer over mij vinden op Facebook onder Alima Ruf en Instagram onder Aardevrouw of op mijn iets oude website: www.alimaruf.com

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.