Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Dorothée de Rooij

06-41398807||www.facebook.com/PLEQtraining

Voor wie Dorothée kent weet dat haar zoektocht een continu proces is. Ze is puur, droomt, doet, voelt, verleidt, inspireert en volgt zo haar eigen pad.

Belangrijk werd voor mij de vraag: Hoe neem je je hart mee naar de werkvloer. Werk en leven. Collega’s en compassie. Deadlines en zingeving.
Ambitie en bezinning.
Voor mij is het Life Balance geen balans tussen werk en privé.
Er zijn geen pauzes in de business van mens-zijn. “Innernemer” ipv ondernemer….De Innernemer verlangt ernaar zijn werk en leven, zijn hart en hoofd, zijn eigenbelang en dat van anderen zoveel mogelijk op één lijn te brengen. In 2014 heb ik het roer omgegooid en ben ik mij gaan specialiseren in ademwerk. En als Innernemer heb ik het uitgangspunt: “hoe kan ik mijn werk op één lijn brengen met wat IK het belangrijkst vind?
Zo is mijn Ademstudio opgericht in 2015.

Mijn passie? de ADEM.
Sinds ik in aanraking ben gekomen met ademcoaching/ademwerk/bewust ademen…ben ik verkocht..
Het mooie aan het ervaren van een ademsessie is voor mij het zijn in het moment. Het feit dat ik een moment voor mezelf neem en daarmee goed voor mezelf zorg. Dat ik even uit de sneltrein van het leven stap. Dat ik even bewust de tijd neem, om bewust te ademen en te leven. Dat ik onverwerkte gebeurtenissen of opgekropte, weg gedrukte emoties de ruimte geef om er te zijn. Zodat ik ze vervolgens uit mag blazen en los mag laten. Dat ik aandacht mag ontvangen van een ander. Dat de stressvolle spanning uit mijn spieren weg kan glijden. Dat ik er mag zijn zoals ik ben, zonder me klein te houden of groot te houden. Ik ben ik en ik adem, dus ik leef!

Specialisaties: Pranayama, Verbonden Ademhaling, Wim Hof ademtechniek, gewerkt met Breathmaster Dan Brulé, Meridiaanyoga, Yoga Nidra, en Meditatie
Mijn aanpak is altijd down to earth. Duidelijke uitleg en voor iedereen geschikt.

Dorothée wandelt graag, ademt rustig en doucht koud. Dol op boeken, Italië, tulpen, postkaarten, kunst & heerlijke zomeravonden met etentjes en vrienden aan lange tafels…

PLEQ biedt trainingspakketten op lokatie aan, waaronder:
Ademtechnieken & meridianenstrekkingen, Diepe ontspanningsmeditaties / Yoga Nidra, Meditatiecursussen, Ademworkshops, individuele ademsessies.
Verzorg ik workshops, bedrijfstrainingen gericht op duurzame inzetbaarheid voor werknemers.

Warme groet,
Dorothée de Rooij
PLEQ the place to be…yourself

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.