Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Daniëlle Cosijns

0622563576||www.praktijkinnerpeace.nl

Mijn naam is Daniëlle Cosijns.

Samen met jou wil ik de verbinding herstellen met wie jij werkelijk diep van binnen bent. Ik werk vanuit een holistische visie, wat betekent dat een mens meer is dan alleen een fysiek lichaam. Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Lichaam en geest moeten in balans zijn, pas dan kun je innerlijke rust ervaren. Om dit te kunnen ervaren is het nodig om de lagen af te pellen die jou niet langer dienen en die je weerhouden om je ware zelf te zijn. Zo herstellen we de disbalans die ervoor heeft gezorgd dat er klachten zijn ontstaan op emotioneel, mentaal, energetisch en/of fysiek gebied.

Het is dan ook mijn missie om jou weer liefdevol te verbinden met wie jij werkelijk diep van binnen bent. Zodat ook jij weer de vrijheid kunt ervaren om volledig jezelf te ‘ZIJN’ met alles wat er is. Ik geloof namelijk dat alles al in jou aanwezig is om dit te kunnen bereiken. Dit doe ik in mijn praktijk via Integrale Coaching en Therapie gecombineerd met mijn eigen intuïtieve wijze. Tijdens een consult zet ik NEI Therapie, Familieopstellingen en NLP technieken in om jouw disbalans te herstellen en om alles los te kunnen laten wat jou niet langer dient. Tevens brengt het je bewustwording en dit geeft je bewustzijn de mogelijkheid dingen anders te doen dan je deed. We kijken naar dat wat er nodig is om tot een gewenst resultaat te komen en je weer in balans te brengen.

En omdat ik in mijn praktijk ervaar dat veel vrouwen uit verbinding zijn met zichzelf, hun gevoel, intuïtie en hun lichaam wil ik je graag uitnodigen voor de Inner Light Circle bij De Verbindende Factor. Tijdens deze vrouwencirkel wordt er een veilige bedding gecreëerd om op hart niveau te verbinden met jezelf en elkaar. Het is een plek om uit te wisselen en samen te komen met gelijkgestemden vrouwen. Waar je gezien en gehoord wordt zonder maskers, oordelen of ongevraagd advies. Een plek om te groeien en leren van elkaar, om elkaar te inspireren en empoweren vanuit kwetsbaarheid, kracht, aandacht en liefde. Waar alles er mag zijn en waar ook jij volledig kunt ‘ZIJN’ vanuit je authentieke zelf.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.