Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Corinne Vermeulen

06-11347517||www.svdz.nu

Als kind zag en voelde ik dingen die voor mij gewoon waren, maar waarvan anderen zich niet bewust bleken te zijn. Toen ik dat besefte, stopte ik het weg uit angst voor afwijzing van de mensen om mij heen.

Maar in een leven met prachtige pieken en soms ook diepe dalen, vond ik de weg naar mezelf terug. En ik leerde, dat het leven vanuit mijn hart en mijn intuïtie mijn bestemming is. Ik hoefde het alleen nog maar toe te laten.

Inmiddels heb ik mijn kwaliteit als medium en als intuïtief en systemisch coach verder ontwikkeld. Ik neem je met liefde mee in de ervaring dat we als spiritueel wezen zoveel meer zijn dan ons aardse leven, dat een klein deel is van ons totale spirituele bestaan. Het leven en de liefde gaan door voorbij onze fysieke dood.

Dat doe ik in mediumdemonstraties waarin ik contact maak met overleden dierbaren en in readings als je vragen hebt over jouzelf. Coaching en mediumschap gaan in de readings vaak hand in hand.

Nu komt daar het lesgeven in een training ‘Intuïtief waarnemen’ bij. Want ik geloof: hoe meer mensen hun intuïtie ontwikkelen en gericht leren gebruiken, hoe rijker hun leven wordt en hoe mooier en liefdevoller de wereld wordt. De ziel inspireert, de mind voert het uit. Het is nu de tijd van transformatie.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.