Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Chantalle Kamycki

|www.chantallekamycki.com

Naast het bedenken van modellen zoals Erodanza en de “Heart Defenders” die de menselijke psyche inzichtelijker maken, schrijf ik graag over alles wat een mensenleven makkelijker kan maken. De inspiratie daarvoor haal ik uit mijn eigen levenslessen, opleidingen en praktijkervaring met honderden mensen. 

Veel mensen leven in angst en zijn gevangene van hun eigen overlevingsmechanismen. Dit is merken aan de alsmaar terugkerende pijnlijke thema’s op gebied van relaties, werk, financiën, welzijn en gezondheid. 

We dragen allemaal op onze eigen manier ervaringen en overtuigingen met ons mee die ons op een bepaalde manier beïnvloeden in wie we zijn, in wat we doen en wat we laten. Vaak beperken we onszelf en onze levensenergie enorm mee. 

Mijn persoonlijke ervaring leerde me dat wanneer ik goed naar mijn lichaam leer luisteren en niet bang ben voor mijn emoties, het leven makkelijker wordt. Mooier en voller, zoals het bedoeld is.

In mijn praktijk heb ik al talloze mensen mogen ondersteunen in het fysiek, emotioneel en mentaal loslaten van pijn die ze met zich meedroegen. 

In mijn sessies werk ik voornamelijk met Brainspotting. Dit is een techniek die ons helpt om, voorbij de woorden, ons zenuwstelsel als het ware te ‘re-setten’. Hierdoor hebben oude overtuigingen en pijn steeds minder grip op je tot ze verdwenen zijn. Vastgehouden emoties worden door knipperen, zuchten, geeuwen, tranen, tremors en zelfs slaap ontladen. Wanneer de ontlading rondom een thema voltooid is, ben je als het ware vrij om op nieuwe en frisse manieren te reageren op situaties die normaliter een oud beschermmechanisme activeerde. Brainspotting blijkt zelfs bij chronische pijnklachten zeer effectief, waarschijnlijk omdat chronische klachten vaak een uiting zijn van diep vastgezette emoties en trauma’s in het lichaam. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar het ‘Next Level’ van hun leven te gaan. Voorbij het trauma of de oude pijn. Vrij van trauma, oude patronen en verslavingen om zo hun werkelijke potentieel te leven! Het leven is namelijk te mooi en te kort om in het verleden gevangen te blijven. 

Als jij klaar bent om in je eigen Next Level te stappen en hulp kunt gebruiken om achter te laten wat je daarbij tegenhoudt, neem dan contact met me op.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.