Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Chantalle Kamycki

|www.erodanza.com

Chantalle is de drijvende kracht achter Erodanza sinds ze het ‘bedacht’. Na 8 jaar als Shiatsu-therapeut en Neo-hypnotherapeute gewerkt te hebben, dook ze in 2013 de wereld van vrouwencirkels en organiseerde uiteindelijk de eerste Rode Tent in Limburg.

In deze vrouwelijke bedding ontdekte ze het prachtige patroon van 5 vrouwelijke energieën.

Na jarenlang gewerkt te hebben met de 5 elementen binnen Shiatsu en de 5 karakterstructuren (van Wilhelm Reich) ontving ze diepgaande inzichten die leidden tot het creëren van het unieke en dynamische model van de 5 Erotische Archetypen.
Haar eigen zoektocht naar zelfliefde en zelfvertrouwen voerde haar langs vele paden die ironisch genoeg de weg terug naar binnen wezen. Chantalle is naast shiatsu-therapie ook opgeleid in systemisch werk, ademwerk, karakterstructuren (ook bekend als Bio-energetic) en Geweldloze Communicatie. 

Door het werken met de 5 Erotische Archetypen is ze in staat geweest om delen van zichzelf te begrijpen en te helen zoals geen andere therapie of studie dat eerder kon.

Chantalle staat bekend om haar vermogen om een warme en veilige bedding te creëren voor dingen in ons die gezien en gehoord wil worden. Hiermee wordt haar passie om vrouwen te zien stralen belichaamd

In 1:1 sessies werkt ze met een gezond relativeringsvermogen, een scherpe intuïtie en een dosis humor. Ze is stevig geankerd in het ‘hier en nu’ heeft als voornaamste doel het tot stand brengen van authentieke contact. Dit is contact waarin je volledig jezelf kan zijn. De ontspanning die dat geeft is de grootste catalyst is voor spontane realisaties en heling op diep niveau.

Aankomende activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.