Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Brigitte Peeters en Rian Hermes

06 44693100 (Brigitte)||www.brightinside.nu

Brigitte:

Na 15 jaar individuele praktijk binnen de natuurgeneeskunde, is het tijd om mijn vleugels verder uit te slaan en mijn levenservaring, kennis en her-inneringen te delen met meer mensen tegelijk. Kinderen vormen hierbij voor mij de inspiratiebron. Zij zijn ons grootste voorbeeld in de puurste vorm van verbinding met onze gezamenlijke Bron. Geboren in vertrouwen en overgave, vrij van angst en oordeel, vormen zij onze grootste spiegel! Door inzicht te delen over de zuiverheid van hun spiegeling, kunnen we zelf groeien in bewustzijn en hun vrijhouden van onze ballast. Het helen van eigen stukken is essentieel om hen in vrijheid te laten opgroeien.

Om te beginnen starten we een drieluik waarin het belang van ECHTE aandacht tussen moeders en dochters in hun ‘overgangsfasen’ ruimte krijgt. Samen eren, delen, leren en creëren!

Ieder brengt bij zijn/ haar fysieke geboorte een uniek stukje mee vanuit onze ‘Bron’, onze gezamenlijke afkomst. Door familiaire patronen, (emotionele) pijnen en ervaringen, wordt het zicht op deze persoonlijke gave, vertroebeld.

M.b.v. systemische werkvormen, visualisaties en met de hulp van kristallen, klank/muziek en lichaamsbewustzijn kan dit proces worden omgekeerd.

In de ‘ontsluiering’ terug naar onze zielenkern komt ons lijf geregeld ‘in opstand’; het lijf houdt namelijk op celniveau herinneringen/ patronen vast die bij bewustzijnsgroei kunnen zorgen voor fysieke klachten: Na iedere emotionele opschoning volgt vaak ook nog een lichamelijke reactie. Dit vergt liefdevolle aandacht voor het lijf. Soms is hierbij ondersteuning welkom binnen diverse fysiologische processen, die de Natuur om ons heen – onze Liefdevolle Aardemoeder- ons aanbiedt. De vele energiebanen die ons lijf rijk is geven hierbij informatie over waar de ondersteuning gewenst is.

In mijn praktijk kan ik je helpen weer helder zicht te krijgen op je ‘binnenwereld’ om van daaruit steeds dichter bij dit unieke stukje van JOU te komen. Individuele opstelling, de PresentChild methode en Mesologie kunnen hierbij ingezet worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.