Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Berry Jacobs

|www.tsjaman.nl
”Ik hou van mensen die je willen begrijpen. Het type dat niet snel zal oordelen. Je kunt met hen sparren, en labelen komt niet voor in hun woordenboek. Ze geloven geen geruchten, omdat ze weten dat elk verhaal minimaal twee kanten heeft. Ze geven je ruimte voordat ze oordelen. Zij krijgen je ‘ware ik’ te zien en pas dan vormen zij een mening. Ik hou van dat soort mensen, authentieke mensen, echte mensen.”
Authenticiteit is voor mij een van de belangrijkste aspecten. Een authentiek persoon is trouw aan zijn eigen persoonlijkheid, is zichzelf, handelt vanuit zijn eigen drijfveren, is zich bewust van wat hij wil en waar hij voor staat.
Als een oprecht persoon met het hart op de juiste plaats, zo word ik ervaren. Door mijn rustige, open houding creëert ik een vertrouwde omgeving voor mijn gesprekspartner, waar ruimte is voor begrip. Door mijn empathisch vermogen raakt ik dieper gelegen emoties aan bij mensen, die dan uiteindelijk gezien mogen worden. Ik werkt vanuit een holistische visie, bekijkt gebeurtenissen vanuit meerdere oogpunten. Toch kan ik, op respectvolle wijze, confronterend zijn.
Mensen, elke keer weer, bewust maken dat zijzelf verantwoordelijk zijn voor hun leven en geluk. Hun pad volgen, los van verwachtingen en de (vermeende) verwachtingen van anderen. Dat is mijn passie, dat ik wat ik doe.

Aankomende activiteiten

oktober 2019
Datum Tijd Activiteit Docent
do 3 okt 18:00-21:30 Food Connection Berry Jacobs
do 17 okt 18:00-21:30 Food Connection Berry Jacobs