Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Armand Wils

0032479395449||www.artmon.exto.be
Kunstenaar, portrettist, Kr8dierschilderij, leraar tekenen en schilderen, begeleider intuïtief tekenen, Intuïtief Creatief Coach.

 

Tekenen, schilderen, kunst creëren loopt als een rode draad door mijn leven. Het is mijn “reddingsmiddel” geweest om kwetsuren uit  mijn verleden zichtbaar te maken, onder ogen te zien, te doorvoelen en uiteindelijk te helen.

Binnen het scheppen van kunst geniet het Portret mijn voorkeur. Portretten en Kr8dierportretten. Ik wil meer dan gelijkenis. Ik wil raken, beroeren of ontroeren. De Ziel achter het beeld vangen. Pas als een portret mezelf raakt ben ik tevreden.

Ik geef al meer dan 20 jaar teken – en schilderlessen en organiseer workshops intuïtief tekenen. Daarnaast begeleid ik ook mensen 1 op 1 gebruikmakend van het intuïtief tekenen.

 

Voor meer informatie:

www.artmon.exto.be

FB pagina Armand Wils

FB pagina Kr8dierportret

 

 

 

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.