Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Ans van Summeren

06 44716076||www.ansvansummeren.nl

Jezelf zijn is het mooiste wat er is en misschien ook wel het moeilijkste.

Vaak hebben we dingen aangeleerd gekregen die niet werkelijk bij ons passen. Of we hebben dingen meegemaakt waardoor we op de een of andere manier geblokkeerd zijn geraakt. Met alle gevolgen dan dien; grote en/of kleine ongemakken zijn het gevolg. Bewustzijn is het toverwoord om weer bij jezelf terug te komen. En naar mijn idee gaat het stukken beter met je wanneer je jezelf kunt zijn.

Ik ben Ans van Summeren en ik word er enorm blij van wanneer ik mensen kan helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mensen hebben hun eigen antwoorden in zich. Ik help ze naar boven te halen. Dat doe ik vanuit verschillende rollen; coach, therapeut en trainer. Daarbij maak ik gebruik van o.a. mijn fijngevoeligheid, de Tzolkin, het Enneagram en SoulCollage®.

Eén-op-één consulten en workshops/trainingen geef ik in mijn praktijk te Boxmeer. Op locatie (lees: De Verbindende Factor) geef ik workshops/trainingen.

Ik zeg wel eens ‘Om beter te worden hoef je niet eerst ziek te zijn’. De workshops die ik geef zijn voedsel voor de ziel. Geen zware kost, wel bijzonder voedzaam.

Graag maak ik je blij met de volgende workshops:

Afstemmen op je eigen wijsheid – Tzolkin dagenergie & Oog en oor voor jezelf – SoulCollage®

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.