Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Annet van der Linden

06-46253451||www.transvuurmatie.nl

Mijn naam is Annet van der Linden en ik begeleid met hart en ziel fysieke transformatierituelen en diverse ceremonies.
Op verschillende locaties in Nederland kun je bij mij terecht voor de Glasloop, de Vuurloop, de Zweethutceremonie en nog veel meer bekrachtigende rituelen.
Samen met een ervaren team draag ik zorg voor een stevige en veilige bedding, waarin jij welkom bent je ware kracht te voelen, je over te geven aan diepgaande transformatie.
Inmiddels heb ik ruim 15 jaar werkervaring in coaching en therapie, waarbij ik graag ik graag werk met alle aspecten van ons mens zijn; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ik heb mij gespecialiseerd in ervaringsgerichte methodes en oefeningen op al deze gebieden. De kracht hiervan ligt erin die oefeningen zodanig te combineren dat ze elkaars werking versterken en verdiepen, wat zeer bevorderlijk is voor de integratie van de opgedane ervaringen.

  • Fysiek: dynamische oefeningen om de energiedoorstroming in je lichaam te bevorderen
  • Emotioneel: emotiewerk om emoties los te maken, te containen en hun boodschap te integreren
  • Mentaal: oefeningen om overtuigingen en projecties te doorzien en los te laten zodat je je meer kunt openen voor je hart-intelligentie
  • Spiritueel: het contact met je spirituele kant verdiepen en gebruiken als instrument voor je bewuste ontwikkeling

 

Achtergrond:
Na een opleiding Reflexzonetherapie bij ANZN ben ik in 2002 gestart met een eigen praktijk, waarin ik vrouwen begeleidde met zwangerschapskwalen.
Na een tijdje mistte ik diepgang in mijn werk en ben ik gaan omscholen.
Ik ging in de leer bij  Grootmeester Henk Waltman om ervaring op te doen in het begeleiden van Zweethut en Vuurloop ceremonies.
Het vervolg daarop waren de twee intensieve trainingen;

Firewalk instructor en Empowerment coach/trainer Spiritual leadership bij de Amerikaanse Peggy Dylan.
In 2007/2012 ging ik verder bij Phoenix-opleidingen in Utrecht voor de 3 jarige opleiding Professionele communicatie (TA/NLP/Systemisch werk.)

Opleiding Ambacht van het hart, meesterschap in individuele begeleiding.

Opleiding De maskermaker, karakterstructuren.

Naast de openbare ceremonies die ik verzorg, kun je bij mij terecht voor bedrijfstrainingen rond empowerment, bedrijfsuitjes, besloten ceremonies voor je eigen groep en individuele coaching op zielsniveau.

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.