Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Annelies Verseveld

0622241132||www.sacredrebel-dance.com

Worden wie je bent, hoe doe je dat?

“The sea can do craziness, it can do smooth, it can lie down like silk breathing or toss havoc shoreward; it can give gifts or withhold all; it can rise, ebb, froth like an incoming frenzy of fountains, or it can sweet-talk entirely. As I can too, and so, no doubt, can you, and you.”Mary Oliver,

Mijn naam is Annelies – Sacred Rebel. Al 30 jaar dans ik, en steeds verbaast me het weer, de eenvoud van in beweging komen, afstemmen op de energie in m’n lijf, mn denken voelen. Hoe de dans me voedt en steunt in overgave, vertrouwen, plezier. Ja! Je bent welkom zoals je bent, Ja laten we dansen, in verbinding met ons zelf, de ander, het grote mysterie.

Het is een reis. Authentiek waarachtig leven. Helemaal vanuit het hart en in dit lichaam aanwezig zijn, is mijn uitdaging. In verbinding, in vrijheid.Met wat ik tijdens deze reis ontdek, kan ik jou inspireren om je eigen wijze pad te gaan. Je ondersteunen om te voorschijn te komen, jouw plek in te nemen, zoals je bent. Je ziel te gaan belichamen. Stapje voor stapje.

Mijn uitnodiging aan jou is om op onderzoek te gaan: niet om ergens aan te komen, maar te genieten van het onderweg zijn en verwondering toe te laten.  Ervaren in al zijn ups en downs, donker en licht, kracht en onmacht, magie van het gewone. Dat wat stroomt en dat wat je belemmert. Je te openen voor dat wat je (nog) niet weet. Welkom zoals je bent.

Vanuit liefde voor het leven. Vanuit liefde voor dit lijf, hier op deze prachtige aarde in dit moment.

Lichaamsbewustzijn is voor mij een poort naar het Nu. Vandaaruit ontstaat het pad al gaande.

Ik hou er van om mensen in contact te brengen met dat Grote Mysterie: dat wat hen beweegt.

De wijsheid te delen die ik heb ontvangen door te leven en door vele teachers in de vorm van familie, dochter, vrienden en vriendinnen, opleidingen psychosynthese, shamanisme, de aarde bomen dieren , de zee, het vuur, de lucht, en lastbut not least: Gabrielle Roth en de dans. In dankbaarheid

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.