Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Annabel Huisman

0648426948||www.annabellaura.com

Ruim 10 jaar heeft Annabel ervaring met verschillende vormen van Yoga. Ze ontdekte dat het haar balans gaf in een drukke wereld, en dat er ruimte ontstond om diepere lagen van het lichaam en de geest te onderzoeken.

Haar werk als muzikante en beeldend kunstenaar brachten haar naar plekken over de hele wereld. Gedreven door een enorme honger naar zingeving en spiritualiteit leerde ze over vreemde culturen, de natuur, meditatie, helende planten en kruiden, en natuurlijk yoga.

Na een aantal jaar in Bali te hebben gewoond besloot ze terug te keren naar Nederland om daar haar Yin Yoga 200hr diplome te behalen en haar passie te delen. Daarna volgden verdieping in hormoonyoga en chinese elementen in Bali, en Power Yoga in Nederland. Ze ontdekte de mooie combinatie van yoga en live muziek en begon zo ook live muziek te brengen in haar yoga lessen, en andersom ook yoga meer te verbinden met haar concerten. Zo ontstonden ontspanningsconcerten waar je helemaal kan loslaten bij live muziek.

In haar lessen brengt ze graag elementen van de natuur en oosterse filosofie terug, samen met de helende werking van muziek. Om zo een veilige omgeving te creëren voor ontspanning, bezinning en groei.

 

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.