Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Anka Steinfort

06-23920103||www.innerlijkeveerkracht.nl

Als rouw en traumatherapeut heb ik al mijn activiteiten gebundeld onder de paraplu van Innerlijke Veerkracht, een praktijk voor Trauma, Rouw, Zingeving en Identiteit.

Mijn eigen verliesgeschiedenis is een drijfveer geweest om me te scholen op het gebied psychische hulpverlening en therapie. Ik ben breed opgeleid zowel binnen het reguliere als het aanvullende veld.

Mijn hart gaat uit naar daar waar taboe op zit zoals het ervaren van leegte, wanhoop, zinloosheid en eenzaamheid. Deze existentiële gevoelens die we allemaal zo kennen en vaak in de schaduw blijven, verdienen veel meer plek en licht in ons leven. Er zitten schatten in verborgen en brengen ons weer in contact met zin en betekenisgeving, zodat de vonk in onszelf weer wegwijzer kan worden.

Mijn manier van werken kenmerkt zich als ervaringsgericht, eenvoudig, laagdrempelig, veilig en in verbinding met jouw tempo. Kernwoorden hierin zijn eigenheid, authenticiteit, levensvreugde, zelfoplossend vermogen en uiteraard jouw innerlijke veerkracht.

Steeds weer is mijn focus te onderzoeken waarom iemand op dit moment vastloopt in zijn/haar leven, welke patronen eraan ten grondslag liggen en hoe we dit gezond kunnen vertalen naar de toekomst. Daarin neem ik oa mee de manier waarop je jong gehecht bent. Onze hechtingsstijl is namelijk van invloed op de wijze waarop we met later verlies en tegenslagen omgaan.

Speciale aandacht hebben traumatische ervaringen die al jong hebben plaats gevonden en waarvan geen mentale, maar wel lijfelijke opslag is. Deze kunnen ons soms onbewust in het dagelijks leven triggeren en als zeer belastend worden ervaren.

Als ex-topsporter heb ik het belang ervaren van het verbinden van lichaam en geest, een expertise die ik als vanzelf meeneem in mijn werk, zoals ook het kijken met een systemische blik en het visueel in beeld brengen van problemen.

Je bent van harte welkom.
Ik ontmoet je graag op je vragen!

Praktisch:
Ik ben lid van de NFG en sta ingeschreven in het RBCZregister met een licentienummer. Dit betekent dat ik een AGBcode heb en afhankelijk van de verzekering vergoed wordt vanuit het aanvullende pakket.

“HET LEVEN WORDT VOORWAARTS GELEEFD EN ACHTERWAARTS BEGREPEN”

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.